9 C
Ljubljana
sobota, 1 aprila, 2023

Ste presenečeni? Yasmin, ki so ga levi mediji lani slavili kot protirasističnega junaka in »golorokega maščevalca«, ki je strgal transparent Generacije identitete, so aretirali – zaradi posilstva in sistematičnega nasilja nad belo Francozinjo od leta 2019

Piše: Janja Strah

Bilo je v soboto, 13. junija lani. Na veselje protestnikov proti domnevnemu policijskemu nasilju in rasizmu se je mladenič povzpel na stavbo, kjer je francoska Generacija identitete razvila transparent z napisom Pravica tudi za bele žrtve rasizma.

Kasneje se je izkazalo, da gre za danes 28-letnega Yasmina M., ki je na You Tubu bolj znan pod vzdevkom Acrobate94. »Plezanje z golimi rokami,« je pisal Le Parisien. Častili so ga kot junaka, ki se je uprl rasističnemu gibanju identitete. Televizija TF1 ga je zaradi akrobatskih spretnosti povabila v oddajo Ninja bojevnik. Tak osebek pač ne sme ostani anonimen, mar ne.

Ja, lani je bil mali korak za človeka, velik za protirasiste in njihove medije, ki danes kar nekako pozabijo na identiteto človeka, ki je bil v sredo aretiran v Val-de-Marne, v četrtek zvečer napoten na sodišče Créteil. Proti njemu se je začela sodna preiskava zaradi posilstva, hudega nasilja in groženj s smrtjo. Ja, to je levičarski junak – Yasmin z vzdevkom Acrobate94, poročajo nekateri francoski mediji.

Danes so vsi v šoku. Njihov goloroki maščevalec, idol lanskega poletja, ubijalec prekletih fašistov in belih rasistov, tisti, v katerega so polagali vse upanje v boljši svet, je posiljevalec. Žrtev je njegovo dekle, belka, francoskega videza kot iz časov Karla Velikega.

Ta je preiskovalcem povedala, da je žrtev nasilja že od leta 2019, kar pomeni, da so levičarji poveličevali posiljevalca in nasilnika. Kar bi z lahkoto odkrili, če si malo povprašali naokoli, predvsem o ozadju živahnega Yasmina. Seveda je 28-letnik arabskih korenin vse zanikal. Priznal je, da je dekle trikrat klofnil, tako, ker ona že ve za kaj, da pa je prostovoljno pristala na oralni seks. Ker je bil samo oralni, ne more biti posilstvo. Nekako tako, kot sta to počela Bill Clinton in Monica Lewinsky. Clinton je trdil, da oralni seks ni seks.

Danes mediji med seboj tekmujejo v igri Skrij tega fanta, ki smo ga mi pripeljali na vrh. Ker nesreča nikoli ne pride sama, se je kmalu izvedelo njegovo ime. Parižani in z njimi vsi Francozi lahko danes opazujejo slalome levičarskih urednikov.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine