Donacije

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Petega septembra 2022 bo minilo 26 let, odkar je izšla prva številka Demokracije, tednika slovenske politične pomladi.

S skromnimi finančnimi sredstvi, a z veliko energije in volje je Demokracija postopoma zrasla v vpliven medij, ki ga bere širok krog ljudi različnega svetovnonazorskega prepričanja in družbenega položaja.

V uredništvu Demokracije smo še posebej predani resnici, pravici, vrednotam demokracije, slovenske pomladi in osamosvojitve, ki so vrednotno središče slovenskega naroda in države. Zato je razumljivo, da nas pri tem skušajo ustaviti ali vsaj ovirati z namenom, da bi tednik nehal izhajati.

Veseli bomo, če nas boste finančno podprli pri našem nadaljnjem delu, da bomo lahko še naprej vodili neodvisno uredniško politiko, ki bo vodila k boljši, modernejši, evropsko pluralni Sloveniji, da bomo lahko še naprej objavljali tudi to, kar drugi zamolčijo.

Finančna sredstva za pomoč pri izdajanju tednika oziroma revije Demokracija (in njene spletne strani) lahko nakažete na:

 

TRR: SI56 0430 2000 2879 817,

Nova KBM, d. d.,

Referenca: SI00 1996

Koda plačila: CHAR

S pripisom »Za Demokracijo«.

 

Naslov: Nova obzorja, d. o. o.,

Štihova ulica 7,

1000 Ljubljana.

 

Za nakazila iz tujine poleg transakcijskega računa pripišite kodo SWIFT: KBMASI2X. 

 

Iskrena hvala za vaš prispevek!

 

Donirate lahko tudi s spodnjimi gumbi s Pay palom. Ko kliknete na znesek, se v naslednjem koraku logirate s svojim Paypal računom.

V kolikor Pay pal računa nimate, pa lahko donirate tudi samo s kreditno ali debetno kartico (Donate with a Debit or Credit Card).

 

https://demokracija.si/wp-content/uploads/2021/01/paypal-784404_960_720.png