Oglaševanje

Že od leta 1996 v uredništvu Demokracije z veseljem ustvarjamo za svoje bralce in oglaševalce ter služimo interesom javnosti, saj si kot soustvarjalec družbenopolitičnega okolja za vas želimo le najboljše. Tako vedno sledimo resnici in objavimo, kar drugi zamolčijo.

Tednik Demokracija vsak četrtek prinaša novice iz notranjepolitičnega in družbenega dogajanja, ki ga analizirajo številni ugledni intelektualci.
Velik pomen daje raziskovalnemu novinarstvu z namenom razkrivanja in odkrivanja dogajanj ter nepravilnosti v Sloveniji in svetu. Piše o trendih zdravega življenja, modi, kulinariki, kulturi in popkulturi, turizmu, športu, zabavi … V vsaki številki so objavljeni tudi zanimivi pogovori z znanimi osebnostmi, ki sooblikujejo slovensko družbo. Tednik Demokracija lahko od leta 2012 prebirate tudi na tabličnih računalnikih.

Svoje bralce z vsemi najnovejšimi dogodki dneva in drugimi uporabnimi informacijami (vreme, napovednik kulturnega dogajanja, tečajne liste, kinospored …) dnevno seznanjamo tudi na portalu demokracija.si in na Facebooku tednik Demokracija.

Oglaševalci in partnerji tednika Demokracija s predstavitvijo svojih izdelkov in storitev soustvarjajo njegovo vsebino in učinkovito nagovarjajo bralke in bralce ter so deležni zaupanja in lojalnosti, ki si jo je tednik pridobil v vseh letih delovanja.

Rubrika NAŠI KRAJI je plačana rubrika.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo. Pokličite ali pišite: