12.7 C
Ljubljana
sobota, 25 marca, 2023

Uvajanje kulture samoponiževanja – pojav, ki nas mora močno skrbeti

Piše: Bogdan Sajovic

Levo liberalna kabala nam skuša vcepiti t. i. belo krivdo. Uvajajo se seminarji samoponiževanja za belce. Samodegradacija v slogu kitajske kulturne revolucije ali Golega otoka. Skrajni čas, da se Zahodnjaki zganemo in se znebimo levo liberalne kabale.

Eno glavnih orodij levo liberalne kabale pri uničevanju zahodne civilizacije je propagiranje »bele krivde«. Gre za politično agendo, po kateri naj bi bili belci krivi za vse tegobe in grozote, ki so zadele človeštvo od pamtiveka pa do zdaj. Krivi naj bi bili ne samo za svoja dejanja, pač pa tudi za dejanja prednikov izpred stoletij. Še več, po tem konceptu smo krivi že s svojim obstojem, to, da smo beli, menda zbuja nelagodje in trpljenje vsem, ki niso iste barve kože. Seveda se belci nimamo česa sramovati, saj smo prav mi omogočili človeštvu nesluten tehnološki napredek in uveljavili univerzalne človekove pravice. Če smo česa krivi, je to naša prevelika pasivnost, s katero dopuščamo, da nam levo liberalna kabala skuša navesiti belo krivdo in nas prepričati, da bi se morali sramovati samih sebe, svoje civilizacije in svojih prednikov.

Nabijanje bele krivde

A kot rečeno, smo preveč pasivni, zato ima levo liberalna kabala kar precej uspeha v nabijanju »bele krivde«. Še predvsem pri t. i. izobraženem liberalnem srednjem razredu ter pri indoktrinaciji dijaške in študentske mladine. Posledice so bile vidne lansko leto v histerični orgiji samoponiževanja ob protestih zaradi smrti črnega kriminalca. A levo liberalna kabala se na namerava ustaviti pri tem. Na oni strani Atlantika že nekaj časa potekajo seminarji (v nekaterih podjetjih celo obvezni) za belce, na katerih se udeleženci samoponižujejo in izpovedujejo svojo krivdo. Ne za konkretna dejanja, pač pa zaradi svoje »belskosti«, zaradi svojega belega privilegija (karkoli to že pomeni), tako rekoč zaradi svojega obstoja.

Seminarji samoponiževanja

No, takšni »seminarji« zdaj prihajajo tudi v Evropo. V Veliki Britaniji je nacionalni zdravstveni urad v okrožju Tavistock in Portman pripravil že več tovrstnih seminarjev. Mimogrede, omenjeni urad je eden najbolj »progresivnih« v Veliki Britaniji in je vodilen po številu mladoletnikov, ki jim jih je uspelo indoktrinirati do te mere, da si želijo z operacijo spremeniti spol. Organizirali so torej seminarje, na katerih udeleženci razlagajo, kako grozno se počutijo, ker njihovi ne beli sodelavci občutijo nelagodje v njihov navzočnosti. Izpovedovali so, kako so nekaj nezavedno storili in s tem povzročili trpljenje svojim ne belim sodelavcem in podobne nebuloze. Ni jim sicer padla na pamet preprosta rešitev, po kateri bi odpovedali službo in s tem rešili ne bele sodelavce svoje navzočnosti in njihovega trpljenja, so pa zato imeli udeleženci seminarja polna usta pozivov, da se moramo belci »izobraziti« in nasploh vsakodnevno obžalovati in se sramovati svojega »belega privilegija« in »belskosti«.

In pod izobrazbo, ki jo imajo levi liberalci v mislih, spada tudi takšno javno samoponiževanje in samodegradacija, ki spominja na prakse iz kitajske kulturne revolucije v šestdesetih ali »samokritike« taboriščnikov na Golem otoku. Zato je skrajni čas, da se Zahodnjaki zganemo in enkrat za vselej zbrcamo levo liberalno kabalo na smetišče zgodovine ter rešimo našo civilizacijo propada.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine