9.9 C
Ljubljana
četrtek, 18 aprila, 2024

(PISMO BRALCA) ŠKANDAL: Odprto pismo Robertu Golobu in Slovencem; Vlada raje dovoli tragični protest, kot da bi namenila pol ure za pogovor

Piše: Stojan Korošec

Robert Golob! samo za vaših, ali gen. Sekretarke  30 minut sem prosil, dobil pa aroganco, laži, zavajanja in hohštaplerijo. samo 30 minut! kmalu boste vsi videli, koliko to zdaj pomeni!

Robert Golob! Nikoli ni prepozno, da človek naredi kar mora in kar je prav!!

Vse, kar je navedeno spodaj so neizpodbitna dejstva in ne grožnje, ampak obljuba, ki sem jo javno podal v pisanih medijih pred slabim mesecem dni. Mesecem laži in hohštaplerije, neodgovornosti in fobije do lastnih državljanov iz strani vaše druščine v kabinetu in sekretariatu Republike Slovenije! Namerno in sprevrženo sprenevedanje in delanje norca vladnih uradnikov iz mene, moje družine, za katero moram, za razliko od vas, narediti, kar sem se najavil in obljubil.

Za vas bi državljani morali biti družina, za katero se naredi vse dobro In dokler ne boste imeli takšnih vrednot, se morate zavedati, koliko Otrokom, upokojencem, hudo bolnim in ranljivim skupinam, nasploh državljanom RS ne pomagate in kakšne posledice zaradi tega morajo preživljati. Tudi zaradi tega mora moj protest biti še bolj drastičen in tragičen in viden po celi Evropi, saj ste prav vi s svojo aroganco, načinom, fobijo pred mračnimi silami in soočenju z mano za 30 Minut dali zanj zeleno luč in ga, tako razumem, odobrili!!

Bolan, izčrpan, brez premoženja in brez vira za preživetje in zdaj še s hudo boleznijo ter hudimi poškodbami moram dočakati smrt, ker mi je država vse to vzela! Ampak jaz imam drugačne načrte, zelo dolgo planirane in dovršene do potankosti, ker sem gradbinec, če ne veste!

V vseh teh letih groze sem se nečloveško trudil za svojo namerno uničeno družino, hudo zbolelo ženo in dva otroka. Trudil sem se na različne načine, kakor sem vedel in znal, celo na kmetije sem hodil pomagati, pomagal nam je CDS Slovenska Bistrica in dobri ljudje, ki so verjeli vame. Zato jih zdaj ne smem razočarati, družini bo po tem tudi brez mene nekako šlo, vendarle sem se 10 let trudil po 24 ur na dan. Otroka nista smela čutiti, zakaj ne znata smučati, zakaj ni počitnic na morju, zakaj ni muzejev in prireditev, izletov in pohodov, ki smo jih imeli tako radi, toliko mesa in dobrot na mizi za božič. Vse kar sem zmogel sem naredil in sem na to ponosen. Tudi zato bojo vaše mračne sile in strah pravljica proti mojemu povsem upravičenemu in iz vaše strani v škodo Sloveniji in sistemu arogantno dopuščenem protestu!

Robert golob!  Očitno se sploh ne zavedate, kaj so mračne in zle sile? To niso SDS in enako ali podobno misleči! Predvsem pa take srednjeveške in inkvizicijske fraze pridejo iz ust tistih  ki se bojijo svoje sence, jih je strah lastnega padca in jih na vsakem koraku preganja fobija pred nečim, kar je povsem realno in možno, pred drugače mislečimi in delujočimi. Ti, Robert Golob hočeš in moraš, da bi prikril svoje grehe in zaščitil svoje enormne in več kot sumljive prilive, to zaščiti z vsemi sredstvi. In temu se reče diktatura! Prave mračne in zle sile v pravem pomenu boste s Slovenijo vred občutili na dan mojega iz vaše strani dovoljenega protesta. Zelo podobne vašemu načinu vladanja, uničevanju drugače mislečih, celo navadnih državljanov, uničevanju blagostanja vseh pridnih in delovnih Slovencev.. Za razliko od vaših prividov, pa bodo te zelo resnične!

Že večkrat sem vas hotel vprašati, kdo so vaši politični vzorniki, pa me je potem, ko sem se prav zavedal, postalo malo strah, ker verjetno nihče več ni med živimi, vsaj velika večina njih. Tudi oni so imeli podobne fobije pred nečim, največkrat pred samim sabo. Eni so celo videvali bele netopirje. In načini, s katerimi si hočete pokoriti to državo, so odraz vaše duše in karakterja, ki ju ne čaka nič drugega kot zlom, milo rečeno. In verjetno za take in podobne meni pripravljate posebno policijo, ki bo potrdila moje besede in slutnje o zlaganih in goljufivih obljubah o svobodi, ki ste jo z astronomskim in nepoštenim povračilom iz truda davkoplačevalcev imeli v GEN-I! Zato vas je strah, ker se bojite, da vam bo ta svoboda odplesala in vam tudi bo, če je sploh še kaj pravice. Po navadi si takšni samozadostni in samovšečni “ljudje” kar sami izkopljejo jamo in prav zato ste si vi začeli takoj po lažni zaprisegi v hramu demokracije in pred slovensko zastavo s figami v žepu.

Nihče normalen in inteligenten ne bi zapustil zlate jame, GEN-I, če ne bi z novo funkcijo, pridobljeno na komolčarski in zlorabljen način pričakoval dosti večja “povračila” z njenimi pooblastili, nihčebvsaj malo pameten. Mislim, da to ve vsak osnovnošolec!!

Robert Golob! Če me ne boste sprejeli ali vaš kabinet, bom jaz moral srečati vas!! Veste, kako pravijo : “Če želiš imeti mir, se pripravi na vojno “. Verjetno niste navajeni na takšen odnos, vendar se ravnam točno po vaši formuli, ki pravi : ” Če ne gre zlepa in na kulturen način, ga uniči “. To ste vi delali in še delate z mojo družino in z državljani od začetka mandata, kljub uradnim prošnjam in pozivom po 30 minutnem pogovoru, kar bi bila moja edina možnost sploh kdaj spregovoriti o tem in pokazati dokaze, ker mi je bilo v našem sodstvu  to vse prepovedano in izločeno kot nepotrebno. Vsi dobro vemo, da se mora za  pravično ugotovitev dejanskega stanja upoštevati tudi najmanjši dokaz in izpoved, ker je to pravica vsakega v sodnem postopku v “pravni državi”. To določa ustava RS z načelom pravne ureditve in se imenuje enakost orožij. To si, Robert Golob velja zapomniti, ker v naši na novo sprevrženi državi lahko to kar je nezakonito in brez dokazov doletelo mojo družino, doleti tudi vas, odvisno od dokazov in mislim, da tudi zato čistite policijo!

Nekdo je predlagal, da bi VČPRS določil direktorja policije! Ali veste, da je bivši okrožni sodnik, sedaj namestnik VČPRS pisal naročene sodbe ( dokazano ) in kot sodnik grozljivo kršil vse, kar se je
dalo kršiti  predvsem človekove pravice ( dokazano z sodbo višjega sodišča v Ljubljani). Ko te
vržejo iz sodišča pa si lahko mimogrede namestnik VČPRS in taki naj bi določevali najpomembnejši varnostni mehanizem v RS?? Malo ga vprašajte za reference in kje jih je kupil  ali pa varuha, ki bi rad osebnega stražarja. Koga ga je strah? Njegove indolentnosti v funkciji?? In veste  kaj je narobe z VČPRS?  Da v Sloveniji to ni kot drugod po svetu, ampak je bolj opazovalec kršenja človekovih pravic in mislim, da je s tem vse povedano, ker to vem iz prve roke. Kaj nam bo VČPRS,  če je njegov odgovor nimamo pristojnosti. Ta sodni škandal niti ni našel mesta v letnem poročilu VČPRS, ki ga kot največje opravljeno delo predložijo predsedniku RS in ga seznanijo, kaj so “opazili”. Če bi imel Ruparčič kaj hrbtenice in integritete sploh ne bi sprejel te funkcije.

Že stati Rimljani so govorili,  da mora dober politik biti pripravljen in sprejemati poraz, kritike in poslušati tudi druge, če hoče doseči in okusiti zmago!! Tega v vašem političnem bontonu ni, ker organsko ne prenašate kritike, kaj šele poraz! Vojna se dobiva z bitkami, če ne veste. Vi pa ste z imenovanjem poskočili v drugo dimenzijo, ki se imenuje višinska bolezen, ko ste prepričani, da niti bog ni nad vami. Ni potrebno povedati, kam se pade?

Ampak vaše mešetarjenje in dilanje z pravico, pravno državo in integriteto, o kateri vi vsi lahko le sanjate v KPVRS in  GSRS, moja družina pa z dobljeno pravdo brez dokazov obsojena na beračenje in miloščino, grozljivo, kaj vse nam je bilo odvzeto, za bruhanje! To bom zdaj vzel vam in državi, ker vaši aroganci ni meja! Zato zaslużite ta protest še bolj drastičen!!!!

Pa poglejmo obnašanje pristojnih v kpvrs in gsrs :

KOLENKO-HELBLOVA, GUSTINČIČ JADRANKA, in MAKSIMILJANA POLAK z ROBEROM GOLOBOM najvišje po činu v KPVRS in GSRS mi lažejo, se sprenevedajo, zavajajo in kar je najbolj grozljivo za nas, se delajo norca in zabavajo na račun moje družine! Ja, tudi jaz imam svoje vire. Zatrdili so mi celo, da se moja zadeva rešuje! Če je to res, zakaj mi nihče že od začetka mandata ne odgovori, pa vsi vračate potrjen prejem moje več 10x poslane uradne pošte z srhljivo resnično in z dokazi podkrepljeno uradno vsebino. Za vas je to cinično še ena zgodba ! Pa se zavedate, kaj ste zastavili z to vašo arogantno ignoranco do namerno uničene družine ?? Od kod takšno sovraštvo, pa niti ne poznate me, še manj moje družine! Kaj se to dogaja? To je treba zatreti v kali, ker to niso niti približno etično- moralne opremljene osebe, ampak neka združba, ki prav uživa v uničevanju živih bitij! Celo življenje sem delal in garal za družino, zdaj pa me žena prosi, da skrajšamo muke. Ali tudi bi ravnate tako z svojo druščino in ali so vaši otroci kaj več vredni od mojih?? Veste kako boli, če vidiš otroke nesrečne, apatične in nesprejemljive v družbi? VSE TO VAM BO POKAZAL MOJ NAČIN, KI GA BO SPREMLJALO IN DOŽIVELO SLOVENSKO IN EU PREBIVALSTVO POLEG VSEH VAS!

Zato, Robert Golob in druščina, drastični in tragični protest v Sloveniji bo  in še več novih ” zgodb”! Ustrahovanje, kot vašo prakso, pa kar odmislite, ker se vaših goril niti pod razno ne bojim in sploh, zakaj jih imate, če ste v službi državljanov in delate v dobro vseh njih?? Če jih ne bi imeli, si ne bi upali tako verbalno in z zelo dvomljivo prakso nastopati v javnosti. Ali je 30 minut za takšno tragedijo in uničeno družino res za vas nepotreben korak k popravi škandaloznih krivic??

Mogoče, res mogoče, bo protest zamaknjen ( lani v takem času sem preživel težko prometno nesrečo z hudimi poškodbami in politravmo, ko sem se pehal za 5 evr/h za preživetje družine, lajšanje bolečin hudo bolne žene in dveh otrok ) zaradi moje rehabilitacije v zdravilišču, ampak bo pa sigurno!!

Ljudje in viri mi pravijo, da se v prostorih vlade RS sprehaja domnevno nepravnomočno obtožena oseba na zaporno kazen in dela brez avtorizacije red v KPVRS in GSRS,  meni pa nočete omogočiti niti ene možnosti za odkriti pogovor in predstavitev dokazov v 30 minutah. Ali se sploh zavedate, kaj s tem povzročate Sloveniji??  Vi V KPVRS in GSRS s Švarc-Pipanovo boste nosili vso odgovornost, ker ste že dolgo časa o tem obveščeni kot tudi javnost! Kdo pa misliš, da si, Robert Golob? Da lahko
kar hodiš po truplih in šteješ milijone, medtem, ko ima 50% upokojence manjšo pokojnino, kot so vredni tvoji čevlji, sramota slovenska!

Vsi dokumenti in posnetki ( UPRS, VČPRS, MPRS, KPVRS… ) pa so na varnem in čakajo na publiko, tudi od tam, ko to najmanj pričakujete in ker nimam več kaj izgubiti. Ena kopija vsega gre  k “”nekomu”” v  Bruselj in medij na Dunaju, Zagrebu, Trst, Budimpešta, da ne boste mislili, da samo vi imate veze, Golob Robert in druščina !! Naj vidijo, kako obravnavate državljane in storjene krivice!!

Vi, Robert Golob in vaša druščina ste tisti in najbolj odgovoren za vse, kar se bo zgodilo, ker ste diskriminator, cinik in avto-tiran, ki misli, da se lahko gre vse, kar si zamisli! Pokazal bom, da niti približno ni tako, kot če stojite sam nasproti nekoga, kot sem jaz!! Vsa ta pravljična moč se bo vsula na vas iznenada, resnično in odgovarjajoče, kot se zgodi vsem tiranom, ki tlačijo in zlorabijo svoj narod, ker mislijo, da njihov d….. diši!?

Zato in zakaj, vam bo pokazal veteran osamosvojitve, ki ga je država namerno uničila, da je bil z družino nasilno izgnan iz svojega doma v socialno stanovanje. Še vir za preživetje in delo, ki sem ga opravljal od mladosti so mi vzeli. Moj mesečni socialni transfer je manjši od vrednosti vaših nogavic! Država in njihovi bolni in pokvarjeni posamezniki so nam namerno uničili vse in žrtvovali za prikrivanje svojih svinjarij. Njim lahko samo rečem, bog vam pomagaj, ker vam Robert Golob sigurno ne bo mogel!! In vsi dobro vejo, kdo so!

Ostalo obvestilo  preberite spodaj! Mislite da ste močni, ker lahko nekoga uničite? Potem še ne veste, kaj je uničenje!! Za vse, kar ste mi vzeli, bo cela država plačala. Dantejev inferno Božanske komedije je pravljica proti temu!! Tik pred tem pa iz oči v oči, pa bomo videli!! Seveda bom prišel na Gregorčičevo in odmislite, da mi to lahko preprečite, ker bo samo še huje! Tudi nisem sam, čeprav bom naredil odločilno stvar. Zadnji čas je, da pride do tega, ker očitno ni nikogar, samo ustenje in samohvala in črta, da bi spustil ta ventil.

Nešteto uradnih e- sporočil z vso dokazno dokumentacijo, zdravstveno dokumentacijo, resnični  in iskrenim opisom nečloveškega kaznovanja moje družine z obširno objavo v mediju Demokracija in Reporter ni iz mrtve točke premaknilo niti enega od spodaj naštetih najvišjih državnikov in uradnikov RS. Ne, da se niso oglasili, ampak so se lotili načina psihičnega izčrpavanja v obliki poniževanja, šikaniranja, pretvarjanja in celo laganja, čeprav so vsi prejeli in potrdili prejeme vseh več 10 uradno poslanih e- sporočil z dokumenti, prošnjami in sicer, KER NIKAKOR NOČEJO KONTAKTA Z MANO, SAJ SE BOJIJO RAZKRITJA VELIKIH SVINJARIJ, KI JIH SLOVENCI NE SMEMO VEDETI IN KER JIM ZA VAS NI VELIKO MAR!! ZATO BOM POSKRBEL, policije pa mi ne pošiljajte več, ampak jo pošljite na DODVRS, OZKR, VČPRS in MPRS, v vaše prostore pa bojo tako lepega dneva prikorakali, če ne boste pohiteli s čiščenjem na MNZRS in GPURS!

Da bo predvsem za njih božič v znaku mojega drastičnega in tragičnega protesta in njegovih posledic, in sicer zaradi, zaenkrat nekaj zadev, ki jih doživljam zadnji mesec :

-MPRS ga. Švarc-Pipan in  sekretar na MPRS Igor Šoltes se  nista javila niti pismeno niti preko telefona, ker poznajo mojo številko. Tiho so tudi vsi tisti v Sodni Upravi MPRS, ki so dokaze o svinjarijah pisali in jemali licence zaradi storjenih krivic in nezakonitosti, zdaj pa se bojijo čiščenja Roberta Goloba.

–  Predsednik Pahor, Nataša Brenk in Vlasta Nussdorfer polna aroganca in ignoranca ( posnetke nekaterih pomembnih pogovorov bom predal novinarju)

–  VČPRS Svetina, Ivan Šelih so odpisali, da je zadeva za  jih končana, pa niso naredili nič, ko se je v največji meri zlorabila Sodna Oblast z vsemi možnimi kršitvami, so samo kimali in se čudili….ter kot naučeno ponavljali, da nimajo pristojnosti, čeprav to v opisu dela in nalog
jasno piše in podobne cvetke ( tudi nekaj posnetkov pogovorov na isti način )

–   Predsednik VRS Golob in ga. Kolenko-Helbl, ga. Gustinčič in ga. Polak iz Kabineta Predsednika VRS in GSRS so 3x dvignili telefon, enkrat so rekli, da me bojo vezali h gospe, ki mojo zadevo rešuje, ostalo so me prevezali na številko, kjer se nihče nikoli ni javil

DODVRS Kerševan Ana, Jurij Groznik, Demšar-Potočnikova so očitno dali ukaz, da me ne vežejo, ker mi je sprejemnik klica zabrusil, da poslujejo samo pisno in to meni, ki sem jim poslal več 10 uradnih e- sporočil z vsemi podatki, tako, da bom moral še na DODVRS.

–  Glavna eksekutorka in vodja sprege Roblek Janja ostaja nema že nekaj let, pa ne bo več dolgo, le da tega še ne ve.

Ker mojo družino in mene obravnavate kot zadnje prase, povsem nečloveško
in v popolnem brezzakonju in še manj po načelih ustave RS uradno
najavljam:

DRASTIČNI IN TRAGIČNI PROTEST, KI BO SLOVENIJO ZAVIL V ČRNO, BO !!

Zato, ker me noče Robert Golob in njegovi sprejeti, po uradnih ustanovah pa dela red nezaposlena in brez avtorizacije inkriminirana oseba, ker je Roberta Goloba strah odkritja svojih finančnih pustolovščin z davkoplačevalskim denarjem, krivično in nezakonito uničenih državljanov, drugače mislečih političnih opcij in policije z integriteto.

Spoštovani Slovenci! To, kar je Republika Slovenija preko pravosodnih organov naredila in s pomočjo najvišje politike moji družini, se jutri lahko zgodi vam, zapomnite si! Samo poglejte si trenutni vzor
slovenstva, ko nas vodita dva mega-materialista, sposobna prodati svoje ljudstvo za nekaj cekinov, milo povedano, moja družina pa prav zaradi te pokvarjenosti nima za hrano, pa smo garali vso življenje, poleg vse večine Slovencev!

Povsem brez vseh naših dokazov in prepovedanega mojega pričanja so pisali naročene sodbe ala Ruparčič,  Novak-Krajškova z pomočjo DODVRS Demšar-Potočnikove in Jurija Groznika, v spregi z Janjo Roblek, da bi nam vzeli odškodnino, ter prikrili svinjarije grašič Marjane in Janje Roblek v dobljeni pravdi, kjer smo izgubili vso premoženje! Vsi, ki ste odgovorni in odgovornost je velika stvar, boste odgovarjali za to, če ne upate meni, pa boste morali novinarjem in narodu, sigurni bodite!

Zapomnite si, da bom kot veteran osamosvojitve umrl zaradi svinjarij  države, za katero sem se boril in pomagal in da bo protest pretresel vso Slovenijo ter naše sosede, ker še to nikoli ni bilo videno in še manj izvršeno. Ponosen sem na vse tiste, ki z mano izgubljate ta boj, predvsem pa na svojo družino, ki ji je Republika Slovenija pokazala, da ni več zaželena, kaj šele pravično obravnavana!

DA MI JE ŽAL, JE ZDAJ PREPOZNO, KER BO PREHUDO! TUDI MATERIALNO, SAJ JE DOVOLJ DENARJA DAVKOPLAČEVALCEV ZA ROPANJE, UTAJE, GOSPODARSKI KRIMINAL…….ALI NE ROBERT GOLOB??

Ali upate ustrahovati, izsiljevati, groziti brez titule in osebnih stražarjev, robert golob in ali si upate se soočiti z mano in s to pravosodno svinjarijo, ki je likvidirala celo nedolžno družino, če tako glasno potrjujete, da ščitite ljudi z pravno državo in pravico. Potem pričakujem sodelovanje z voljo pomagati uničeni družini do pravice, ker drugače nikoli ne bomo vedeli, zakaj moramo toliko trpeti. Si upate ??

Poglejte Slovenski Fenomen : človek je zaslužil preko zdravstva 50 mio evrov, si kupil helikopter, letalo, ….., KRVI pa zmanjkuje, Urgence se zapirajo, Zdravniki obupujejo, 5- letne čakalne vrste, za dražje operacije otrok zbiramo zamaške, cene v nebo, Minister za zdravje pa mastno služi na dveh klinikah, eno ministrstvo je prevzela NVO, ki ji Robert Golob naroča sprevržene akcije v škodo vseh Slovencev !

TUDI ZARADI TEGA BO PROTEST, KI BO MARSIKAJ OBRISAL IN RAZJASNIL!!
SRAM ME JE, DA SEM SLOVENEC!

ALI ME BOSTE, ROBERT GOLOB, DALI TUDI FIZIČNO LIKVIDIRATI, NE
SAMO SODNO IN VERBALNO in ALI MI BOSTE DALI SLUŽBO SVETOVALCA V VLADI
RS, DA BO VSAJ NEKDO DIHAL PRAVICO IN PRINESEL VAM NEPOZNANO INTEGRITETO?

VEM, DA NE BOM VEČ DOLGO ŽIV, BOM PA NA SVOJ NAČIN POVABIL VSE SLOVENCE, predvsem upokojence, da začnejo razmišljati z svojo glavo in ne z sklonjeno glavo šefa stranke upokojencev RS, ker boste drugače na ta način izgubili še svoje prihranke, ne samo zdravja in prehitro končali na zadnji poti!!

Mladim pa tako ni več potrebno razlagati, da je vsepovsod bolje, kot v Sloveniji, raju korupcije in oligarhije ter njihove kolateralne škode-prebivalcev Slovenije!

In zdaj bi GS še % od dohodnine, ja pa kaj je z vami? Ali nimate dovolj grabljenja iz zmešetarjenih projektov in iz reduciranega proračuna za 3 milijarde ?? Kje so vaše meje??

VEM, DA BO ZAME USODNO, AMPAK BOM ZAPUSTIL TA SVET Z POKONČNO GLAVO IN DRŽO, KI JE VI NIKOLI NE BOSTE ZMOGLI IN VAM NE BO DOVOLJENO, ROBERT GOLOB!! VSE TO VAM BO JASNO PO MOJEM DEJANJU IN BOLJE BO TAKO!!

Vsem Slovencem Srečno!

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine