11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Levica maltretira Slovenijo!

Ljudje smo/ so mnogi doma, zaskrbljeni zaradi svojih sorodnikov, sebe, zdravstva, širjenja virusa, migrantov, zaščitne opreme….

Namesto, da bi vlada in DZ normalno delala in sprejemala ukrepe v dobro vseh ljudi, pa nas vse levica v vseh oblikah, MALTRETIRA IN MUČI! Ljudje so že tako ali tako v stresnem stanju, vse to norčevanje in onemogočanje uspešenega varovanja države in zdravja, pa prinaša dodatne skrbi in žalost!

Globoka država z levimi strankami peha ljudi v še veliko večje skrbi, kot bi bile potrebne! Ljudje se trudijo delati, kjer še lahko ali morajo, levica pa RUŠI IN NAGAJA! Kakšna novinarska vprašanja postavljajo. Sploh jih ne briga vsebina, saj nikjer ne objavijo odgovorov, gre le za zafrkavanje, za sejanje dvomov, kritike, nezaupanja…

Neko Velenje se oglaša zaradi 40 ljudi, ki so izolirani v hotelu. Saj ne bo šel nihče iz izolacije… Po drugi strani pa leva politika preprečuje varovanje južne meje in omogoča stotinam migrantov, da vdirajo v državo. To pa Kontiča nič ne briga.

To, kako LEVA POLITIKA IN VES PODPORNI APARAT Z MEDIJI VRED uničuje psiho in voljo ljudi, v prihodnjih dneh predstavite večkrat v vašem mediju. Naj ljudje slišijo, kdo jim povzroča skrbi in ogroža zdravje. Ne gre le za PV Janšo in vlado, gre za napad na ljudi, na njihovo počutje in varnost ter zdravje! Dogaja se enako kot 1941/42, ko so komunisti napadali slovenski narod. Tako, kot so se tedaj bali komunistov, se ljudje danes bojijo virusa. Virusa, ki mu pri širjenju pomagajo levičarji s svojim rušilnim delovanjem.

Bralec

Zadnje novice

Sorodne vsebine