17 C
Ljubljana
torek, 3 avgusta, 2021

Je Velenje po 60 letih že Srbo-Balkan?

Na reklami  Našega  Časa za koncert ob prazniku mestne občine Velenje 21. septembra 2019 je vidno, da to mesto ni več slovensko. Čeprav naj bi bila pevka Ljubljančanka- Ines Erbus,  se vidi, da  ta mladina ne zna peti slovensko, poje  le še jugosrbsko – kakršen je župan, ki  z lahkoto za sinova okrade državo z 29 milijoni, Ines pa mu srbsko poje za ta uspeh v glavnem mestu republike Slovenije- sramota.

Željko Joksimoviču  pa se tako vidi, da je pravi Srb in po svojem okusu bo tudi Velenje povsem poplavil z Srbobalkanščino  in tako Velenje po 60 letih imena mesta ni več slovensko. Sramota župana in organizatorja tega koncerta s katerim je dokaz, da tu živijo le še Balkanci in njihovi hlapci kateri bodo poslušali to glasbo. Slovenci pa smo diskriminirani, saj v lastnem mestu ne moremo več poslušati slovenske glasbe. Ta dogodek je diskriminacija  starih Velenjčanov- domačinov.

Sramota Velenja in kdor se vsaj malo zave kaj je slovensko mesto, bo bojkotiral ta sramotni koncert. Tega koncerta pa  se sigurno ne bodo udeležili ljudje, ki so bili v Vukovarju Hrvati  in v Srebrenici Bosanci, tudi Albanci ne bodo na tem koncertu. Tu bodo le tisti, ki ne mislijo sami in so hlapci srbo-balkanske politike –uničit  in spolno zlorabit vse kar ni srbsko.

V normalnem slovenskem  mestu in  občini, kjer je še pravi razum, se govori in poje le slovensko. Je Velenje po 60 letih Srbo-Balkan?

Andrej Jevšenak, Velenje

Zadnje novice

Sorodne vsebine