6.1 C
Ljubljana
petek, 26 aprila, 2024

Thompson: Bolijo me krivice in laži, toda najpomembnejša sta ljubezen in občinstvo

Levičarji, ki so bili med svetovnim prvenstvom v nogometu v Rusiji tiho kot miši, ko so hrvaški reprezentanti v slačilnici prepevali pesmi Marka Perkovića Thompsona, so se zdaj opogumili ter pljuvajo tako po pevcu kot po srebrnih nogometaših.

Thompson je v zvezi s tem v intervjuju za portal Kalelarga Info dejal, da ga zelo bolijo laži in krivice. »Toda ne bom razpravljal, niti ne želim, vse to največ pove o tistih, ki take stvari govorijo o meni,« je povedal.

Zanj je najbolj pomembno, da se ljudje v njegovih pesmih, v katere je vložil veliko čustev, prepoznajo in jih imajo radi. »To je zame največja nagrada. Vsem negativnostim, ki mi jih namerno podtikajo, pa se poskušam, kolikor je mogoče, izogniti,« je dejal Thompson in dodal, da si je na koncertu v Bibinjah štel v čast, ko je videl, koliko otrok se želi z njim fotografirati.

Danes bo Thompson v Livnu pel v čast Zlatku Daliću, selektorju hrvaške nogometne reprezentance. Posebej mu bo posvetil pesmi, ki gre nekako takole: “Vsako zmago posvečam svoji državi in svojemu narodu.”

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine