22.4 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

Spolni odnosi v času diktature

Demokracija je demokracija tistega, ki vlada – je nekoč rekel Dolfi. Kralj Serpentinšek zato še kako dobro ve, kako pomembna je diktatura za uspešno vladanje. V tej državi namreč postaja vse narobe in nezadovoljstva se pojavljajo tudi tam, kjer bi človek najmanj pričakoval. Upokojenci se na primer norčujejo iz 6,5 evra, kar je milo rečeno nezaslišano. Karel Erjavec je deležen celo notranje diskvalifikacije in mu v zelje skače kmetijska ministrica Aleksandra Pivec, kar je pod njegovim intelektualnim nivojem – torej pod pasom. V stranki je nekaj narobe, če je iz nje izstopil celo Ivo Vajgl, čeprav se je tako rekoč šele vpisal vanjo. A on je pragmatičen človek – če ni koristi, gre drugam.

 

Tudi iz Serpentinška se fašisti in domobranci neizmerno norčujejo in zato ne čudi, če se je odločil za strategije in ideologijo “ordnung und discipline”. Mejo bo pred tujci branila samo policija, če pa ne, se pa dobro zaklenite, kar je doslej edina, a odlična taktika policijskega ministra Boštjana Poklukarja. Razne varde, vaške straže in podobno je treba v kali zatreti, ker vemo, kam to vodi. Dobro, v zgodovini tudi v jame.

V glavnem, država mora delovati na podlagi navodil, ukazov, obveznih priporočil, ker drugače je anarhija. Serpentinšek ima že itak dovolj težav sam s seboj in se ne more ukvarjati še z nezadovoljnim ljudstvom in grobo nesramno opozicijo. Diktatura kamniškega mizarja, kot nekaznovano žalijo domobranci, zato prehaja v novo fazo, v kateri se zasega vse plastično orožje iz otroških prodajaln, ko se zapirajo trgovine z maskirnimni uniformami in ko postaja vprašanje podnebnih sprememb državna religija.

Izpuljena dlaka in spolni odnosi med tovariši

Za te potrebe bomo dali 300 milijonov za teorijo, a tudi v praksi spolnih odnosov bo treba nekaj postoriti. Naši levičarji so se namreč seznanili s podatkom, da vsak nerojeni otrok prihrani 50 ton ogljikovega dioksida letno. Ministrica za pravosodje Andreja Katič ima težko delo, ker se je treba odločiti – ali prepovedati spolne odnose nasploh, ali pa za kampanjo za splave nameniti še 300 milijonov na postavko podnebne spremembe. Ali kot je rekla Tanja Fajon – Evropa mora postati ogljično nevtralna in nima otrok. Naslednja faza pa je – ogljično neuvrščena Evropa. Intelektualni donesek k tej temi je dodal tudi univerzitetni profesor Igor Pribac, ki protiogljične splave znanstveno razlaga s tem, da gre pri zarodku za skupek celic, ki ga ima vsaka dlaka. Splav je torej podoben kot, če si z obraza izpulite dlako.

Igor Pribac (foto: STA).

Znano je, da so komunisti splave negovali kot punčico svojega očesa (Tito), sloveli pa so tudi kot spolno zelo konzervativna politična opcija. To je veljalo za domače okolje, zato pa so si duška dali na kongresih, po partijskih sestankih itn. Ena cela generacija je generacija kumrovške dece, ki še danes ne vedo, kdo so njihovi očetje. Med NOB so bili spolni odnosi v partizanih prepovedani, razen za politične komisarje in komandante. Seveda komunisti v partizanih spolnih odnosov niso preprečevali zaradi sifilisa kot Hitler, ampak zato, ker je to bil privilegij. In so na svoj račun prišle tudi moškinje Zdenka Kidrič, Vida Tomšič in Lidija Šentjurc, kar je menda bil ukaz generalštaba. To so pri njih lahko opravili celo navadni partizani in nekateri menijo, da je šlo za tiste, ki so storili kakšne prekrške. Že takrat je to pomenilo sodobno spolno identifikacijo, ali kot so to storili domobranci, ko so na primer Lidijo Šentjurc poimenovali – Šentkurc. Pripovedujejo tudi, da znana likvidatorka Milka Planinc ni smela nositi kratkih kril, da se ji ne bi videla moda.

Še več orgazmov v socializmu

Židanovi komunisti šitrijo tudi mantro – včasih je bilo bolje. In je tudi bilo. Vzhodnonemška znanstvenica Kristen Ghodsee je namreč v znameniti študiji “Zakaj so ženske v socializmu imele boljši seks” dokazala, da je to bilo res. Ženske iz vzhodne strani berlinskega zidu so na primer doživljale dvakrat več orgazmov kot zahodnjakinje. S tem se ljubiteljsko ukvarja prva solza partije Sonja Lokar, feministka in specialistka za spole. Dobra je, ker če jo človek pozna, ne bi verjel, da se s tem ukvarja. A znanost ne pozna meja.

Sonja Lokar, Milan Kučan in Svetlana Slapšak. (Foto: STA)

V naši diktaturi se s spolnimi odnosi urejajo pomembne zadeve: napredovanja, kadrujejo se tajne agentke, zadovoljujejo farmacevtke in gradijo poti za eko socializem, ko bo orgazmov še več kot v navadnem socializmu.

Ostali bomo – najebali.

Vinko Vasle

Zadnje novice

Sorodne vsebine