17.9 C
Ljubljana
nedelja, 9 maja, 2021

Domovina balkanske narkokracije

Da je Slovenija dežela, v kateri imajo – seveda daleč od oči javnosti – močno vlogo »sesalniki za prah« na dveh nogah in črtice (seveda ne Cankarjeve), je že znano. A problem ni samo kokain, ki je postal nekakšen statusni simbol višjih slojev, zagledanih v svoje zemeljske užitke, pač pa tudi številna psihiatrična zdravila, ki postajajo čedalje bolj uporabljano »pogonsko gorivo« za številne idealiste, javnomnenjske voditelje in civilnodružbene, pardon, »nevladne« zanesenjake, ki jim je skupni imenovalec predvsem levičarska orientiranost.

 

Ta pa ni samo politična, pač pa posega v vse sfere: družbeno, kulturno in duhovno. In to velikokrat prav zaradi zelo pogoste zlorabe tako »pravih« drog kot različnih psihiatričnih zdravil, ki povsem izkrivijo pogled na svet. Zato se ni treba čuditi vsem mogočim čudaškim izpadom raznih »borcev proti sovraštvu« in morda še kakšne ostarele literarne ustvarjalke, ki na pragu smrti lahko le še nemočno preklinja v stilu »j… te p… m…«.

A to še ni najhujše. Hujše od tega je, da nam konzumenti balkanske narkokracije, katere oče je Titova desna roka, jugoslovanski mafijski bos in Kučanov večletni mentor Stane Dolanc, torej tisti, ki je izšolal sedanje »balkanske bojevnike«, dejansko vladajo. Svoj izkrivljeni pogled na svet nam prodajajo kot edino zveličavno resnico, kar pa ni v skladu z njihovimi pogledi, pa je seveda sovražni govor. To je seveda samo zunanji okvir dogajanja, dejansko pa se ne zavedamo, kako strahoten razkroj znotraj slovenske družbe se nam v resnici dogaja. Velika večina konzumentov tovrstnih drog je namreč tako ali drugače prisesana na državne jasli (in tudi na občinske proračune), kar pomeni, da moramo zanje delati vsi drugi davkoplačevalci. In prav ta posvečena kasta privilegirancev, ki se skrivajo za špansko steno t. i. alternativne kulture, nam sedaj vsiljuje novo, globalno različico starodavnega ameriškega koncepta »talilnega lonca«, kjer naj bi se vsi narodi in vse kulture zlile v en, »globalen« nadnarod, ki mu bodo seveda vladali kdo drug kot globalni kaviarlevičarji.

Vladajoča kasta s pritiski preganja medije, ki razkrinkavajo njene laži. Zdaj tudi vemo zakaj.

Zadnje novice

Sorodne vsebine