10.4 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Župan Zoran Janković financira upokojensko glasilo, ki poziva k političnim akcijam proti Janševi vladi!

Nova populistična akcija ljubljanskega župana Zorana Jankovića in vodstva DSO Ljubljana Vič-Rudnik: v naše uredništvo je prišlo elektronsko sporočilo žvižgača, v katerem razkriva, da hoče višja strokovna sodelavka v splošnih službah DSO Ljubljana Vič-Rudnik Sergeja Krivic zlorabiti starostnike za podpisovanje peticije proti trenutni vladi zaradi razmer Covid-19 v domovih za starostnike po Sloveniji.

 

Mestna občina Ljubljana je med pomembnimi finančnimi dejavniki izdajanja glasila za starostnike v DSO Ljubljana Vič-Rudnik. Glasilo se imenuje Novičnik. Med promotorji glasila so se znašli tudi člani LGBT skupnosti, ki propagirajo svojo ideologijo z besedo “Prijazno”. Oboji pa s tem posredno podpirajo tudi aktivistične in protestniške ambicije vodstva DSO Vič-Rudnik, ki zahtevajo od vseh prejemnikov elektronskega sporočila, da morajo obvezno podpisati peticijo, ki je naperjena proti Vladi Republike Slovenije. V času Jankoviče vladavine je DSO Vič Rudnik po podatkih Erarja prejel 1.698.466,49 evrov. Medtem pa vodstvo doma nekaj denarja nameni tudi za propagandistične akcije proti trenutni vladi.

Zanimivo bi bilo izvedeti od uredništva Novičnika, vodstva DSO Vič- Rudnik, mestne občine Ljubljane in LGBT skupnosti, kako se je v njih kar naenkrat prebudil duh uporništva in aktivizma. Zato jih sprašujemo, zakaj niso v preteklosti podpisovali nobenih peticij za gradnjo novih domov za starostnike ali pa zakaj njihove socialno čuteče stranke leve provience niso bile sposobne v zadnjih sedmih letih sprejeti zakona o dolgotrajni oskrbi. Vsa ta vprašanja lahko zastavite Socialnim demokratom, ki so dobesedno ugrabili področje socialne varnosti za starostnike in skupnost socialnih domov Slovenije v preteklem desetletju.

Vodstvo DSO Vič Rudnik in Skupnost socialnih domov Slovenije za svoj politikantski in podel obračun proti trenutni vladi izkoriščajo nebogljene in uboge starostnike
Vsak ima pravico pisati peticije in izraziti nestrinjanje s katerokoli vladajočo opcijo, ki je na oblasti. A vendar, to kar so si privoščili v vodstvu DSO Vič-Rudnik, meji na navadno zlorabo starostnikov v politične namene. V delu glasila so tako napisali jasna navodila, kako mora posameznik izpolniti peticijo. V njej so navedli vzroke, da se ne strinjajo z ukrepi Ministrstva za zdravje in drugimi ukrepi, ki so v veljavi. V njej predlagajo tudi nekaj svojih predlogov, kako bi se moralo ukrepati po njihovo.

Več si lahko preberete TUKAJ.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine