16.5 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Ženska iz ozadja, brez katere bi bil Šarec izgubljen

Pregovor, da je za vsakim uspešnim moškim ženska, po pripovedovanju insajderja iz Kamnika velja tudi za Marjana Šarca, predsednika drugouvrščene stranke junijskih volitev LMŠ, ki je prejšnji teden vodil intenzivne pogovore, da bi v koalicijo povezal še SD, SMC, DeSUS, SAB ter NSi in zbral 46 glasov podpore poslancev v parlamentu, a je v petek vodja njegove poslanske skupine, sicer bivši poslanec Jankovićeve Pozitivne Slovenije Brane Golubović, predsedniku republike Borutu Pahorju sporočil, da jih še nima.

A ženska, ki je Šarcu po pripovedovanju insajderja iz Kamnika v preteklosti, ko je z njim odpotovala v Turčijo, že povzročila celo malo afero v občini, ni Šarčeva žena Barbara Iskra Šarec ali njena mati, s katero je v predsedniški kampanji hodil celo v medije, pač pa (bivša) piarovka Janja Zorman Macura. “Vedno je bila v ozadju in z njim. Brez nje je izgubljen,” pravi Kamničan, ki je situacijo opisal: “Mislim, da je imela pri vodenju občine veliko besede. Po mojih informacijah je po volitvah občino zapustila, saj je bila del županovega kabineta. Si pa predstavljam, da je sedaj z njim v novi funkciji. Mislim, de je to eno njegovih najbolj zvestih deklet.”

Seveda nas je zanimalo, kaj o informacijah iz Kamnika pravi Marjan Šarec. Ker si želi postati predsednik vlade, javnost seveda zanima, kdo so in kdo bodo njegovi sodelavci. Pa tudi kamniški davkoplačevalci si zaslužijo vedeti, koga plačujejo in za kakšne naloge. Poslali smo mu niz vprašanj, v celoti jih objavljamo v nadaljevanju, a od srede, 4. julija, nanje ni odgovoril.

Spoštovani gospod Marjan Šarec,

želeli bi preveriti nekaj neuradnih informacij:
– Naši viri iz Kamnika trdijo, da Vas je kot župana “vodila” gospa Janja Zorman Macura. Kakšna je bila njena vloga pri Vašem županovanju?
– Ali drži, da je gospa Janja Zorman Macura pisala Vaše govore?
– Zakaj je gospa Janja Zorman Macura z Vami kot županom potovala v Turčijo? Ali drži, da vaju druži tudi intimen odnos?
– Kakšna je vloga gospe Janje Zorman Macura v stranki LMŠ, katere predsednik ste?
– Ali ste gospo Janjo Zorman Macura zaposlili v LMŠ?
– V uredništvu hranimo fotografije Vas in gospe Zorman Macure v času kampanje. Kakšna je bila vloga gospe Zorman Macura v času kampanje? Kdo je gospo Zorman Macura plačeval v tistem času, Kamničani ali stranka?
– Ali gospo Janjo Zorman Macura vidite kot del svoje vladne ekipe? Na kateri poziciji?

Škandal24

Zadnje novice

Sorodne vsebine