16.5 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Rupar ustanovil skupino na FB za ukinitev prisilnega plačevanja RTV prispevka, medtem so levičarji dosegli blokado na FB

Bivši politik in poslanec Pavel Rupar je na Facebooku zagnal skupino, ki se zavzema za ukinitev plačevanja RTV naročnine. Facebook je Ruparja že blokiral.

Skupina »Stop vsiljenemu RTV prispevku« je bila ustanovljena pevega maja letos. Na Facebook profilu je skupina zapisala, da program, ki nam ga vsiljuje politična, skorumpirana in našim denarjem preplačana RTV Slovenija, presega vse normalne okvirje ter da je dovolj laži, honorarjev, korupcije in programa, ki ga ne želimo videti.

Skupina ima že več kot 2400 članov.  

Očitno pa se je globoka država, katere močna komponenta je RTVS, ustrašila hitro rastoče skupine. Urgirali so pri moderatorjih Facebooka, ki vse preradi ustrežejo elitistom globoke države. Zaradi tega je danes dopoldne Facebook Ruparja je blokiral, prav tako je blokiral stran skupine Ustavimo prisilno plačevanje. Blokada bo trajala 30 dni, kot razlog pa je navedeno, da naj bi bila vsebina neprimerna.

Ruparja smo prosili za izjavo, ki jo objavljamo v celoti:

»Spoštovani!

Demokracije in svobode govora v Sloveniji ni! Demokracija je očitno samo takrat, ko vladajo levičarske stranke, neokomunisti ali neoliberalne stranke ter vlade, ki jih postavlja “ozadje”! Če je kakorkoli proti volji “ozadja” in imenovanih, smo takoj označeni za fašiste, naciste in zatiralce svobode in demokracije!

  Sporočam vsej slovenski javnosti, da drugače misleči nimamo pravice govoriti, pisati in svobodno živeti! Pred leti so me , tako so mi razložili po sodnih procesih akterji stanja, ki ga živimo, obsodili  in preganjali ter zaprli samo zaradi “dolgega jezika”! Ne zaradi drugega! Za obsodbe nisem bil nikoli pošteno, ne upravičeno sojen! Še najmanj na podlagi  stvarnih dokazov! Danes so me zaradi preproste vsebine celo zablokirali na družbenem omrežju Facebook za 30 dni.. Vzrok?

  Pred dnevi sem ustanovil odmevno skupino UKINITE PRISILNO PLAČEVANJE RTV NAROČNINE, ki je vzrok blokadi! V treh dneh se je pridružilo 3000 ljudi, odziv je bil nad pričakovanju, vsebine objav korektne, spoštljive in vsebinske! Priča smo ponovni represiji nad državljani Slovenije, ki mislimo s svojo glavo in nismo leve ovce ali kolesarji! Temu odločno nasprotujem in vas prosim, da mi in nam pomagate vspostaviti demokratična načela svobode govora, svobode mišljenja in svobode razpolaganja s svojim denarjem in premoženjem! Demokratični standardi so cilj slehernega prebivalca Ebropske unije zato prosim, da mojo in našo borbo razširite po vsej Evropi na naslove, ki so varuhi ustave Republike Slovenije in Evropske unije!!

Pavel Rupar in skupina Ukinite prisilno plačevanje RTV naročnine«

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine