11 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Nevarne provokacije radikaliziranih mladcev pred Državnim zborom: pripravljajo se na proteste!

“Ker so po novem dovoljene določene športno-rekreacijske dejavnosti, pri kateri ob običajnem izvajanju ni mogoč stik z drugimi posamezniki, smo se šli danes rekreirat, in sicer pred sam “hram demokracije”. Da bomo v formi, ko se bo šlo spet na ulice,” je svoj poziv na ulice podalo radikalno društvo Mladi Plus.

 

Vlada je v rahljanju ukrepov omogočila, da lahko športni navdušenci igrajo golf, badminton, tenis in balinanje. Veliko Slovencev je sprejelo ukrep z velikim zadovoljstvom, da bodo lahko krepili svojo telo. Nad športno svobodo pa so navdušeni tudi v nevladnem društvu Mladi plus, ki so igro badmintona pred parlamentom izkoristili za nov poziv Slovencev na ulice. Ne pozabimo, delavsko čuteči sindikat Mladi plus je slovenske davkoplačevalce stal 458.297,80 evrov. Večino svojih dohodkov so pridobili od junija 2016 do februarja 2020, ko so skupno zaslužili 439.436,53 evrov.

Zdrav duh v zdravem telesu si radi rečemo, ko z gibanjem skrbimo za boljše počutje. Tea Jarc je svojo izkušnjo igranja badmintona delila na straneh svojega sindikata. Tekstu je podelila naslov Badminton, igra na meji “zločina”. Enako aktivna je bila Jarčeva s svojo kolegico, saj sta tri ure igrali badminton kot priprava za borbo proti kapitalizmu. “Skoraj tri ure sva igrali badminton ter si s tem intenzivnim kardio treningom krepili imunski sistem in psihofizične zmogljivosti, ki bodo ob nastopu verjetno največje gospodarske krize v času sodobnega kapitalizma,” se na nove proteste športno pripravlja Jarčeva.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine