30.7 C
Ljubljana
sreda, 19 junija, 2024

Ivo Boscarol: Golob je dobesedno lagal

Piše: Sara Kovač

“To kar govori bodoči predsednik vlade je laž, in če predsednik vlade laže, to postavlja v slabo luč oziroma daje slabo kredibilnost celotni vladni ekipi. Upam, da ne laže tudi na drugih področjih,” je glede predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba dejal podjetnik in oče Pipistrela Ivo Boscarol, ki je Občini Ajdovščina namenil 21 milijonov evrov za razvoj infrastrukture. Občino pa čakajo še dodatni štirje milijoni.

Eden najbolj znanih poslovnežev Ivo Boscarol je v preteklosti posvaril, da z napovedanim davkom na celotno premoženje vseh državljanov prihaja prikrita nacionalizacija, kar bo udarilo vse Slovence, a se o tem skoraj ne govori. Ker je bil ta kritičen tudi v oddaji Tarča, je to očitno ujezilo Roberta Goloba, ki je Boscarola med drugim obtožil, da si očitno sploh ni prebral koalicijske pogodbe.

“Kaj je govoril gospod Golob v vašem studiu v sredo, me je zelo čudilo. Ker je dobesedno lagal. Dobil sem ga dvakrat na laži. Rekel je namreč, da nisem prebral koalicijske pogodbe,” je bil za 24ur kritičen Boscarol in dodal, da je koalicijsko pogodbo prebral večkrat, da se je pripravil na Tarčo in Slovencem povedal, kaj jih čaka. “In lagal je drugič, ko je rekel, da poslušam napačne ljudi. Jst ne poslušam napačnih ljudi. Njega ne poslušam, tudi nobenega iz njegove ekipe ne poslušam,” je poudaril in dodal, da se ravno tako ne druži z Miho Kordišem iz Levice. Ob njem se je v studiu namreč znašel, ker ga je voditeljica posadila tja. “To, kar govori bodoči predsednik vlade, je laž, in če predsednik vlade laže, to postavlja v slabo luč oziroma slabo kredibilnost celotno vladno ekipo,” je poudaril kritično in dodal, da upa, da ne laže tudi na drugih področjih.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Vir: Nova24TV

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine