8.9 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

(FOTO) Na včerajšnjih protestih v Ljubljani, kamor so med drugim vabili skrajna Levica, LMŠ in SD, mrgolelo totalitarnih simbolov in zamaskiranih skrajnežev, ki jim za javno zdravje ni mar!

Na petkove protivladne proteste so več dni med drugim vabile politične stranke skrajna Levica, LMŠ in SD, ki pa jim je po podatkih policije uspelo privabiti vsega 5.500 udeležencev. Med njimi so bila vidna imena, kot so Marko Koprivc, Jernej Štromajer, Tanja Fajon, Luka Mesec, Miha Kordiš in Damir Črnčec, ni pa manjkalo niti zamaskiranih skrajnežev iz vrst antifa in nevarnih provokatorjev, kot je Igor Bricelj, ki se je v preteklosti nekaterih protestov že udeležil oborožen. Svoje protidemokratično razpoloženje so protestniki podkrepili z razkazovanjem totalitarnih simbolov SFRJ in teroristične Palestine, ni pa manjkalo niti drog in alkohola.

 

Kljub temu, da epidemije še ni konec in še vedno velja prepoved zbiranja, so skrajni levičarji v petek zvečer v Ljubljani uprizorili protivladni protest, ki se ga je po podatkih policije udeležilo 5.500 oseb, ki so kolesarile po središču Ljubljane. Številka pravzaprav ni visoka, še posebej, če upoštevamo, da so na proteste vabile nekatere politične stranke, kot so skrajna Levica, Lista Marjana Šarca in Socialni demokrati.

Iz vrst slednjih smo tako lahko na kolesih opazili poslanca Marka Koprivca, nekdanjega državnega sekretarja Jerneja Štromajerja, ki smo si ga zapomnili po sovraštvu do kristjanov in evropsko poslanko Tanjo Fajon. Slednji so pred kratkim ukradli kolo, tako, da si je z namenom protestiranja morala pri Zoranu Jankoviću izposoditi BicikeLJ.

Več si lahko preberete TUKAJ.

 

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine