13.6 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

(FOTO) Iz spletnega podzemlja levičarjev 1. del: “Umetnice” se že potegujejo za Prešernovo nagrado, drugi pa bi raje pravljice kot pa resnico!

Na družbenem omrežju Facebook smo prišli na sled skrajnim levičarjem, ki v teh dneh pozivajo k vandalizmu in ga tudi izvršujejo. Huliganom so demokratične vrednote tuje, ne sprejmejo namreč tega, da ljudstvo prek parlamenta uveljavlja svojo voljo, če ni po njihovo, nekateri pa kar odkrito pozivajo k revoluciji.

 

Med drugim smo zasledili profil Komunal 2.0, na katerem so se pohvalili z grafiti, s katerimi so popackali podhod ljubljanske železniške postaje.

Več si lahko preberete in fotografije ogledate TUKAJ.

………………

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine