3.2 C
Ljubljana
torek, 12 novembra, 2024

Z zelenjavo polnjene pečene paprike

Piše: Kuloar.si

Tudi tisti, ki raje posegamo po zelenjavni hrani, lahko z izbiro različnih vrst zelenjave in sira pripravimo okusne polnjene pečene paprike. Če pa nismo siti brez mesa, lahko v mešanico zelenjave dodamo še praženo mleto meso ali koščke pečenega piščanca.

Z zelenjavo polnjene pečene paprike (Foto: Selma Bizjak)

Potrebujemo (za 3 osebe): 3 paprike (lahko različnih barv), 1 majhno čebulo, 10 šampinjonov, 1 manjšo bučk, 8–10 mini češnjevih paradižnikov, 100 g mehkega sira livada (lahko tudi tilzit, gavda, edamec …), parmezan, sveže lističe bazilike, olje, sol

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine