7.5 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Tragedija! 25-letna mati zaprla sina v omaro in ga zadušila, sama pa napravila samomor

Piše: Škandal24

V ameriški zvezni državi New Hampshire so potrdili, da sta Mercedes Tremblay in njen sin Mason umrla sredi decembra zaradi umora in samomora. Mercedes (25) in Mason (2) sta bila najdena mrtva v njenem stanovanju v 14. decembra 2020. Državne oblasti so preteklo sredo potrdile, da je Mercedes umrla zaradi ene same strelne rane v glavo.

Mati se je ubila, potem ko je Masona spravila v omaro in pohištvo spalnice naslonila na’zunanjo stran vrat omare, kar je preprečilo, da bi sinček popolnoma odprl vrata. »Masonovo trupelce so našli dobesedno pripeto v delno odprtih vratih, med vrati omare in vratnim okvirjem,« pišejo ameriški mediji. Kriminalisti so Masonovo smrt pripisali kompresijski zadušitvi – ali preprečevanju dihanja zaradi zunanjega pritiska na telo. Podhranjenost je bila navedena kot dejavnik, ki je prispeval k dečkovi smrti.

Joče in noče iti z njo, ko ga pobere

Ni bilo jasno, kako dolgo je nesrečni otroček obtičal v omari pred svojo smrtjo. »Na podlagi trenutno razpoložljivih informacij je videti, da je gospa Tremblay povzročila Masonovo smrt,« piše v izjavi državnega tožilstva v New Hampshiru. Vodja zveze New Hampshire poroča, da je bila Tremblayjeva obtožena, da je verbalno zlorabila sina in je bila z njim groba ter da je zlorabila svojo mater Rhondo Wilkens-Hickey (54) in maminega fanta Pierra Brendana.

Slednji je v policijski prijavi dejal, da njen otrok ‘joče in noče iti z njo, ko ga pobere.’ Policist je v enem poročilu celo zapisal, da se Wilkens-Hickey zaveda nekaterih težav, s katerimi se srečuje njena hči, a da je ob koncu še vedno njen otrok in ji želi pomagati na kakršen koli možen način. Žal se je končalo s tragedijo …

Zadnje novice

Sorodne vsebine