17.7 C
Ljubljana
nedelja, 19 septembra, 2021

Kantavtor Adi Smolar noče nastopati tam, kjer je pogoj PCT?

Piše: C. R.

Na družbenih omrežjih je zaokrožil zapis “koncertne” facebook strani Plan Fest, kjer obveščajo ljudi o prihajajočih koncertih. Zapisali so, da kantavtor Adi Smolar ne bo nastopil tam, kje je na prireditvah pogoj PCT, piše e-maribor.si. 

Nekaterih očitno ne zanima, ali se smrtonosni virus v Sloveniji še naprej širi ali ne. Zato smo zelo presenečeni na družbenem omrežju opazili zapis strani Plan fest, kjer so zapisali naslednje:  “Prenašamo sporočilo Smolarjevega managerja: Adi Smolar je vse nastope in prireditve kjer je obvezno PCT preverjanje odpovedal iz razloga, ker ne podpira politike delitve in se ne strinja z ukrepi. Sam se ne bo cepil in tudi glede na to, da je zdrav se tudi testirati ne želi. Zahvaljuje se za razumevanje. Kdor želi, se lahko udeleži njegovega brezplačnega koncerta v sredo 4.8. v restavraciji Kolodvor v Žalcu. Tam ni pogoja PCT,” so zapisali.

Seveda smo se takoj obrnili na Adija Smolarja in njegovo založbo Gong records, Mikija Šarca, vendar ni nihče od njiju odgovoril.  Predvsem nas čudi zapisano, da v Žalcu v restavraciji Kolodvor za glasbeni koncert ni pogoja PCT. Ta pogoj namreč velja za vse prireditve v Sloveniji. Tudi iz te restavracije odgovora, ali navedbe o zapisanem držijo, nismo prejeli. Bo pa zadeva zagotovo zanimiva za inšpektorje.

V kolikor navedbe držijo, da Adi Smolar res ne bo nastopal tam, kjer je pogoj za prireditve PCT, si bo očitno lahko kmalu prepeval svojo pesem: “Zavod za zaposlovanje!” Tam namreč ne potrebuješ PCT pogoja.

Vir: e-maribor.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine