15.6 C
Ljubljana
sreda, 23 junija, 2021

Zamolčana dejstva in uzurpiran medij

Poročali smo že, da cenzorji na spletnih streneh nacionalke (ki jo plačujemo vsi državljani in bi morala biti politično nevtralna) delujejo s polno paro in brišejo poste, ki niso na »liniji« politične levice.

Cenzurirani uporabniki na vprašanje, zakaj so bili njihovi posti cenzurirani dobijo (če sploh) suhoparen stereotipen odgovor, da je njihov post v »nasprotju s standardi«. Ker njihove pritožbe nacionalka ter tudi varuh pravic gledalcev ignorirata, naprošajo druge medijske hiše za objavo. Pritožbo ogorčenega cenzuriranega uporabnika spleta MMC RTV smo dobili tudi v naše uredništvo in jo objavljamo v celoti:

»Spoštovani, že pred časom sem se obrnil na vas kot varuhinjo mojih  pravic glede zapovedane cenzure mojih postov, ki jo opravljajo vaši ljudje na MMC portalu. V vašem odgovoru ste se sklicevali na ostrino mojega izražanja.
Zdaj, ko je cenzura dosegla praktično že 100%, vam ponovno pišem.

Ob nasilnih dogodkih v ZDA je vaš levi aktivist A.P.J. dne 8.6. objavil udaren članek z naslovom »Mestni svet v Minneapolisu izglasoval razpustitev mestne policije«. Pri tem grozljivo pristranskem poročanju v stilu sedemdesetih sem napisal dva posta, v katerih sem opozoril, da je bila žrtev policijskega uboja nekajkrat obsojeni kriminalec, ne pa nekdo, ki je po naključju plačeval s ponarejenim bankovcem. Seveda noben ni bil objavljen.

Sramotno delo vaših cenzorjev, ki pač zvesto podpirajo vse MMC aktiviste Levice in levice, trudijo pa se po najboljši močeh odstraniti drugače misleče, je nekaj, kjer bi pričakoval posredovanje varuha mojih pravic.
Končno moram prisilno še vedno plačevati tako vas kot A.P.J., K.S., K.Št., B.V. in ostale agitatorje ene in edine marksistične resnice.

V pričakovanju konkretnega odgovora,

Marko Oblak
Vodnikova cesta 25, Ljubljana
«

Zadnje novice

Sorodne vsebine