22 C
Ljubljana
sobota, 10 junija, 2023

(PREJELI SMO) Covid retardiranci z odprtega oddelka

Piše: Aleš Guček

Korzičani veljajo za večne nergače proti Franciji, čeprav so privilegirani del te velike države. Dodobra sem jih spoznal med 34-imi obiski tega prekrasnega otoka. Kako so sprejeli zelo stroge ukrepe za zajezitev Covida-19? Enega letos nisem slišal, da bi godel proti ukrepom. Poudarjam, da nimajo dlake na jeziku.

Med vožnjo po otoku sem naletel na kombi na travniku sredi ničesar, v katerem so pekli pico. Mizice so bili v senci dreves. Napotil sem se tja, ko me je ustavila dama: «Potrdilo PCT, prosim.« Pokazal sem ga, ona ga je preslikala s telefonom in lahko sem se usedel in naročil pico. Gledal sem dolgo vrsto, ki ni nergala, ko so morali kazati potrdilo.

Žena je šla v veliko trgovino s prehrano. Jaz sem zavil na teraso bara (bifeja). Mladeniču sem naročil pijačo. »Potrdilo prosim«, je bil prvi stavek po pozdravu. «Žena ga ima in pride kmalu iz trgovine.« Ženo sem čakal okoli eno uro, žejen, da niti pljuniti nisem mogel. Ko je prišla, sva pokazala potrdili in v trenutku dobila pijači.

Slovenski Covid retardiranci, ki jih podpira televizijska javna hiša, usmrajajo po cestah Ljubljano. Naj gredo za en teden čistit skupne prostore na Infekcijsko kliniko UKC-ja, da bodo videli, kako je tam. Pet mesecev sem imel pred leti priložnost gledati nadčloveške napore medicinskega osebja, da so reševali življenja. Sedaj pa nastopajo neki boljševiški zaostali psihopati po Ljubljani, ki nimajo ničesar pokazati, kaj so naredili pomembnega v življenju. Nekdo teka z megafonom v roki in  kruli vanj, kot z verige odtrgani stekli pes. Prvi petek, ko so začeli koleščkati, bi jih morali policisti blagosloviti z vodnim topom na poti do Ljubljanice in naprej proti Črnemu morju. Ker policisti niso izpolnjevali svojih delovnih obveznosti med kršenjem javnega reda, se jim je poulična nesnaga povzpela na glavo. In nam tudi, mirnim državljanom. Dobivali so vse večja krila, ker so jih podpirali levosučni mediji z nacionalko vred, tožilstvo in sodišča. Vse spominja na nacistično Nemčijo: Najprej pljuvanje, nato pretepanje, nato razbijanje trgovin, zažig Reichstaga, streljanje s pištolami, nato učinkovitejša uporaba hitrostrelk. Naj podučim ljubljansko poulično nesnago, da se zgradb ne zažiga z baklami, temveč z molotovkami. Učinek je boljši. Ta dejanja podpira s svojo prisotnostjo pedenj človek, laket p….., katerega hobi sta laž in zloba.

Dobrota je sirota je znano ljudsko reklo. Med balkansko vojno smo Slovenci sprejeli okoli 80 000 beguncev iz Bosne. Ti so nam bili hvaležni. Njihovi otroci, ki so (pre)lahkotno pridobili slovensko državljanstvo, pa nastopajo proti avtohtonim prebivalcem Slovenije in tudi proti državi. Mislijo, kako so izvirni kot pevski pripovedovalčki ali stresajo svoje možganske izcedke v eter. Vendar to ni dovolj, ker jih je treba dodatno uvoziti za demonstracije še iz Bosne. Predlagam uvedbo antične grške črepinjske sodbe. Kdor je deloval proti državi, so pred njim razbili glineni vrč, napisali na eno črepinjo njegovo ime in datum in ga izgnali za deset let iz Grčije. Za razliko pod komunajzarjev mu niso vzeli premoženja, niti nadlegovali njegove družine, kar so počeli klečeplazni levosučneži po nalogu vodstva krvniške komunistične partije v Sloveniji. Kateri potomec šarsko-pindske-dinaroidne rase si upa narediti v Švici kaj takega, kot si dovolijo v Sloveniji, ki si jo hočejo prisvojiti za svojo? Pazite agresivni priseljenci, kaj boste storili, ko se bo začela bosanska državljanska vojna, ko bo Štepanjsko naselje napadlo Fužine. Tam je arzenal orožja in eksploziva, o čemer obveščam slovenske kriminaliste in policijo, ker domnevno »ne vedo za to«. Ukrepajte, kot ste ob neki vardi, ki je nosila lesene puške, ni pljuvala po ljudeh in kamerah, ni metala kock, ni poskušala, kako daleč je možno vreči bakle… Organom pregona in sodnikom, predvsem sodnicam, toplo priporočam, da se oglasijo na zavodu za merila in meritve in tam vzamejo etalone, s katerimi bodo merili enako vse kršilce Ustave RS in zakonov. Mimogrede: Kaj pa moške kvote na sodiščih? Pooblaščenka pa o tem molči.

Aleš Guček, Ljubljana

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine