16.5 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Neverjetna pokvarjenost piscev v Mladini!

Članek se začne »ponosno« s stavkom »Danes je nov dan«, ki ni bil izvirno Kučanov, vendar so levičarji »pobožni« nesramneži in morajo citirati stavek svojega vodje. V nadaljevanju se glasi naslov šovinističnega spisa: »Šovinistični izbor ministrske ekipe«. Tega, kar sem prebral v tej neverjetno šovinistični Mladini, niso znali niti fašisti, pod katerimi sem končal osnovno šolo. Še preden nadaljujem, zapišem to, da v Mladini še sedaj ne poznajo razlike med spoštovano svastiko in njenim pomenom ter kljukastim križem, ampak enačijo oboje oziroma svastiko enačijo s kljukastim križem! 

Ta članek v Mladini je laž prve vrste in žaljiv, tak članek razdvaja Slovence, ker je poln hudobije, laži, sovraštva, skratka, pokvarjenost do kraja. Moti jih število žensk v vladi, ker jih niso predlagali. Ženske pri nas imajo popolno pravico kot moški, če pa jih ne zanima politika, je pač njihova stvar. Primerjava Nemčije in še nekaterih evropskih držav je velika neumnost. Slovenijo primerjati z Nemčijo, ki je 30-krat večja po številu prebivalcev, je absurd!

Da bo vodil novo vlado nekdanji zapornik, je taka nesramnost, da bi morala ukrepati policija in tistega, ki je to napisal, bi morali vkleniti že na delovnem mestu in ga odpeljati v zapor! Že takrat, ko smo pospremili Janšo v zapor, sem nekje zapisal, da bomo zahtevali (ne le Janša, ampak vsi tisti, ki smo bili takrat tam) za vsak dan, ki ga bo presedel v zaporu, po vsaj 10.000 evrov, ker smo bili duševno prizadeti s strani levičarskega sodstva, ki je lažno in namerno sodilo človeku, ki ni bil nič kriv. Prav je, da toži državo; tudi bi moral zahtevati sojenje vsem tistih, ki so sodelovali pri lažnem sojenju. Vsi tisti tožilci, sodniki idr. bi morali za tako nesramno pokvarjeno sojenje odgovarjati, in če še niso bili obtoženi, mora priti tudi ta čas, ko jim bomo sodili za krivično sojenje in zaradi tega povzročeno veliko gorje. Kar se tiče tihotapljenja orožja, pa bi bilo dobro povprašati nekdanjega šefa ZKS, ali kaj ve o teh zadevah. Svoje premoženje je že večkrat pojasnil, kar ni primer npr. za župana Ljubljane, vendar je ta nedotakljiv in vaša Mladina ga sploh ne omenja, ker je vaš! Ne vem, o kakšnem bogastvu pišejo v Mladini. To je neumnost. Raje naj pogledajo svoje tajkune v Forumu 21, ki jih imajo za socialiste! Novinark, ki so si zaslužile grajo, pa ni označil za prostitutke, ampak malo drugače. Volivce pred leti so omenjali, kako prihajajo v trenirkah na volitve, kar ni kulturno, bilo pa je resnično in prav je, da je kdo to omenil, ker ni nujno, da je to bil J. Janša. Protestniki pa so bili uničevalci vsega dobrega, saj so kar z granitnimi kockami kamenjali policijo in nekatere politike, kar je bilo zelo podobno najhujšemu barbarstvu, in če so bili zato omenjeni kot zombiji ali ljudožerci, je bilo zelo na mestu, ker take bande ne moreš drugače poimenovati. Po vaših domišljijah naj bi ministri plesali po žvižgih Princa teme? Kdo je Princ teme? To ste v Mladini tako temačni, pa se tega še ne zavedate, bo pa prišel čas, ki bo streznil tudi vaše glave. Celoten članek je ena sama hudobija, nesramnost neskončna, pokvarjenost kar je značilno za levi fašizem, ki se rojeva, pa ga bo treba utišati. 

Poleg tega nesramnega lažnivega članka, polnega sovraštva, je bilo še nekaj sovražnih člankov, med drugim sramotenje madžarskega  predsednika, ki poudarja krščansko Madžarsko in Evropo, ki so jo že delno prav vodilni Evropejci popačili. Turški diktator pa poskuša Evropo islamizirati, kar mu do neke mere uspeva zaradi slabičev v evropskem vrhu v Bruslju.

Na koncu boste zagotovo rekli, da je napad na medije! Ne, to pisanje v Mladini je sovražni napad na slovenski narod in celoten članek je sovražni govor, o katerem imate veliko povedati. 

Zadnje novice

Sorodne vsebine