5.1 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Je to ZARES grožnja generalnemu državnemu tožilcu?

Rajko Pirnat v Odmevih: ” … je pismo predsednika vlade generalnemu tožilcu Šketi še bolj zaskrbljujoče kot izjava g. Hojsa o politizaciji Policije, je direkten poseg v delitev oblasti, …”

 

Dežurni RTVS razlagalec zakonov in ustave Rajko Pirnat (politikant, ki zopet ni mogel brez insinuacije – “razmišljanje diktatorja”) in voditeljica Staričeva, pismo predsednika vlade Janše  opozarja odgovorno državno institucijo, osebo-e, naj ne bodo brezbrižni do groženj s smrtjo in do spodbujanja sovražnosti  do drugače mislečih !!! Orkestrirani protestniki, tudi mladoletne (zlorabljene?) osebe, nosijo množico enakih tiskanih plakatov z grožnjo smrti! 

Kdo je naročnik plakatov (!), ki je iniciator groženj predsedniku vlade in privržencem, ki se že leta borimo ZA resnico, pravico, svobodo, vladavino prava, demokracijo??! Kot kaže smo še vedno na “temni strani meseca”, ne opazijo niti javna TV hiša, niti F571, niti F75 Rizman&Co., niti Slo PEN klub, DPS, DNS  in podobna združenja ter spletni portali “necenzurirano”! Do kdaj še?

Kdaj boste namesto Pirnata, Ribičiča in podobnih pravnikov kontinuitete povabili mlajše??!

Dr. Letnar Černič: “Glede pisma predsednika vlade  lahko ugotovimo, da ima tudi vsakokratni predsednik vlade pravico do svobode izražanja, da opozarja na  pomanjkljivosti, dokler neposredno ne posega v konkretno delo državnega tožilstva.” (vir: Domovina.je)

Zadnje novice

Sorodne vsebine