14.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Čestitke za Prvi maj, nasledniki oznovskih biciklistov

Resnično ste pravi naslednikih najhujših oznovcev, ki so se na kolesih vozili iz kraja v kraj in terorizirali prebivalstvo, nekatere nepokorne, zlasti kmete in kristjane, pa tudi zapirali in celo pobijali.

Neznansko smo uživali ob pogledu na kolesarje, ki so sinoči vozili okoli političnih palač in nato še okoli drugih stavb po Ljubljani. Škoda, da je bilo teh pogumnih kolesarjev samo okoli 3500, kar je morda premalo, da bi poživili delovanje komunistom naklonjenega kitajskega virusa (navsezadnje, saj je vendar prišel s komunistične Kitajske, ne morda iz ZDA, kjer bodo letos volitve, na katerih bi morali zmagati Kitajski naklonjeni skoraj-komunisti).

Še sreča, da bo v letošnjem maju še več komunističnih praznikov in obletnic, ki jih bo RTVSLO, komunistična država (nekakšen rdeči Vatikan) v demokratični državi Sloveniji, lahko počastila s še večjim, milijonskim kolesarskim zborovanjem, morda tudi z oboroženimi povabljenci iz tujih držav, z oboroženimi kolesarji iz katere od islamskih napol legalnih diktatur, pa seveda z Balkana, saj so jugonostalgiki iz vse nekdanje Jugoslavije vendarle srce sedanje slovenske demokratične komunistične partije, zlasti tistih članov, ki imajo pod nogami tisto kolo, k jim manjka v glavi. 

Kaj pa naj naredi demokratična vlada v takšnem primeru? Nič, naj se tako dolgo vozijo okoli slovenskega parlamenta, da bodo dobili žulje. Pa med nevladne organizacije naj se ti kolesarji vpišejo, da jim ne bo treba delati, saj jih je država dolžna podpirati vse do končne zmage njihovega «demokratičnega« komunizma. Še korak in boste prišli na ceste s tanki, ki jih bo slovenskim nevladnim organizacijam podelilo mednarodno združenje največjih bankirjev sveta (vemo, kdo je njegov vodja) – za izkoreninjenje rasizma in nacizma – v Sloveniji pa predvsem za izkoreninjenje več tisoč še živečih domobrancev. Vsaj tako je to svetovno združenje bankirjev obveščeno. Najnevarnejši domobranec pa je, tako imajo zapisano, sedanji predsednik v vlade.

Nikar se ne bojmo, kako bomo preživeli, dobivali bomo 300 EU državne plače in pakete Združenih narodov.

Franca Buttolo, Ljubljana

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine