21.2 C
Ljubljana
nedelja, 20 junija, 2021

Podrobnosti tragične smrti dijaka Gašperja na srednji šoli Vegova: starši naj bi ga zaradi kajenja trave prijavili policiji, ki naj bi ga pred smrtjo obiskala na šoli, pravijo družbena omrežja

Tragična smrt dijaka ljubljanske srednje šole Vegova (Elektrotehniško računalniška strokovna šola in gimnazija Vegova Ljubljana) je družbena omrežja zavila v črnino. »Iskreno sožalje domačim,« se vrstijo zapisi na Twitterju, Facebooku in forumih.

Poročali smo (TUKAJ), da je včeraj z drugega nadstropja ljubljanske srednje šole Vegova padel dijak Gašper, ki je nekaj ur kasneje zaradi poškodb umrl v UKC Ljubljana.

Policija je danes sporočila, da gre za tragični dogodek, ki nima znakov kaznivega dejanja ali nesreče. Medtem so se na družbenih omrežjih pojavile govorice, da je Gašper, kakor je bilo ime nesrečnemu dijaku, storil samomor.

Eden je zapisal, »da si je fant vzel življenje zaradi odkritja staršev, da kadi travo in zaradi 2 nepopravljenih testov (ocen)«. Pozneje je bila informacija dopolnjena, da je bil Gašper obupan, ker so ga starši prijavili policiji.

»Obup zaradi staršev, ki so ga prijavili, in policije, ki ga je preiskovala v šoli pred tem njegovim skokom! Žalostno, a resnično,« lahko preberemo na družbenih omrežjih.

Vprašanja smo naslovili tudi na policijo. S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili:

»Spoštovani, po do sedaj opravljenem preverjanju policisti niso prejeli nobene prijave, kot je opisano.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine