10.9 C
Ljubljana
nedelja, 19 maja, 2024

Rojstvo slovenske feldmaršalke

Piše: Aleš Guček

Po prvi slovenski feldmaršalki se nam je rodila nova. Kakor se šika za ponosne naslednike slovenskih komunistov, je nova feldmaršalka domnevna hči nezakonskega očeta Borisa Kidriča. DNK je še na opazovanju. Feldmaršalka je brez enega dneva vojaške šole, kot njen vzornik, trikratni narodni heroj in ključavničarski maršal in admiral. De Gaull je bil res pravi smrkavec, ker je bil le general. Dalj ni mogel, ker je končal preveč vojaških akademij in leta 1936 napisal strategijo francoskega vojaka, s katero je prišel navzkriž z maršalom Francije Philippom Petainom z zastarelo vojaško ideologijo. Toliko v pomoč védenja in vedènja nove v.d. feldmaršalke. O Maginotevi liniji kdaj naslednjič na Trgu Sveta Evrope v Ljubljani.

Feldmaršalka se je temeljito in strokovno lotila ukrajinske krize in farse izleta v Kijev treh pri(ed)sklednikov držav, ki delajo vse za predvolilno kampanjo, ali da bi se vpisali na fašistični politični zemljevid Evrope in tega sveta z okolico. Feldmaršalkina doktrina z njenimi sateliti je reševanje ukrajinske krize za pogajalsko mizo po vzoru znane miroljubljive koegzistencije in komunikacije, ki je bila že v praksi na kongresih Komunistične zveze Jugoslavije, z največkrat slišanimi izjavami: … kakor je rekel tovariš Kardelj ali celo na najvišjem nivoju, kakor je povedal tovariš Tito v splitskem govoru… in je vsem zaledenela kri po žilah. Sovražnik bo že dve leti v Sloveniji, čeprav ga že imamo resnici na ljubo s sedanjo Vlado RS, ko bo feldmaršalka domnevno javnost seznanila preko Bruslja, da nas bosta morda napadla notranji in zunanji sovražnik. Che Guelucca in Protifračar bosta morda na dan privlekla svoji vojaški civilni doktrini, da je treba sovražnika odgnati z glasnim in neprijavljenim spontanim shodom pod geslom CICI-FUJ in dol z janšizmom.

Vojna v Ukrajini je sveda za vse nas razmišljujoče o svetovnem etosu, vrednotah in svetovni morali s tradicijo družine, domoljubja in resnicoljubja groza, ki jo je sprožil neki zakompleksani ruski palček in s tem stopil v čevlje podobnih po rasti in po svetovnem nazoru malih kljukcev Napoleona Bonaparteja, Stalina, Hitlerja, Tita, dinastije Kim il Sungov in ne nazadnje morda še kakšnega v Sloveniji. Moj možganski izcedek podpira zaprtje ukrajinskega zračnega prostora po klerofašistu Janezu Janši, odpoved nakupa vseh energentov iz Putinstana in namestitev neruskih vojaških sil okoli in okoli Putinstana. Pakistan bo sledil temu, če mu bomo povedali, da Putin preganja v Čečeniji in po Rusiji muslimane, Indija ima dovolj vojakov. Nato postaviti na vzhodu japonske vojake, pa še vse evropske sile z vso vojaško ropotijo ob meji

s Putinstanom, ameriško ladjevje in privleči na dan izdelke vojne zvezd, ki so konkurenčni ruskim tankom. Avstralija, Kanada in celo Antarktika so dobrodošli ob deželi kaviarja, šampanjca, vodke in mavzoleja s povoščenim očetom boljševizma na Rdečem trgu blizu cerkvice Vasilija Blaženega. Ruska logistika bo škripnila, ker ne bodo mogli postaviti v državi, v kateri sonce ne zaide, ob vsej meji zadostnega števila (zasterele tankovske) oborožitve, dobavljati energentov za pogon mašinerije od pogorja Rila do Kamčatke in Kurilov. Kaj šele voziti v prve bojne vrste konzerve s hrano s potečenim rokom. Malo je treba odpreti knjigo Ronalda Reagana, kjer boste v finalu odkrili, da je spravil SSSR (Sami Srali Sami Razmazali) na beraško palico. Reagan se je usmilil izjemnega ruskega naroda in jim poslal pšenico, da so preživeli. Boljševistična biološka dogma je bila z enkratnim poskusom, da se rastlinstvo prilagodi klimatskim razmeram. Nekateri imamo zgodovinski spomin: Vse seme za pšenico so raztrosili po Sibiriji in ostali brez kruha. Narod je imel svoj standard v vesoljskih raketah in v vodikovih bombah, mi kleronacisti in klerofašistih v svojih žepih.

Situacija v Sloveniji zaradi napadov na Vlado RS in tudi na zavedni narod Slovencev s klerofašišistično harmoniko v rokah namesto kalašnikova kliče po antični grški črepinjski sodbi. O tem nam bo predaval Che Guelucca, ki se spozna na zgodovino, kar dokazuje s svojo komunistično salonsko resnico glede oboroženega odpora leta 1991 Slovencev proti JLA, ko smo napadli vojašnice JLA in jih zravnali z zemljo. On že ve, ker s svojimi avdio izcedki osvobaja diktatorsko Slovenijo. Levosučna elita bo priznala osamosvojitev in oboroženi odpor proti JLA, če bo Janez Janša rekel, da ni šlo za to, ampak je to bila revolucija. Levosučni zgodovinarji s Filozofske fakultete, napišite novo Grimmovo pravljico! Avtorska imena in primke lahko prilagodite z vsakodnevno spremembo za enega od najmanj 72-ih spolov in poiščite temu ustrezno eno od 72-ih stranišč. Verjamem Che Guelucci in satelitom, zato ne grem niti v trgovini, ker me je kot feldmaršalko večni strah ter sem neskončno zaskrbljen. Zato ju prosim, da kot podpornika civilnih družb, brez nepriznanih Civilne družbe 40 mučencev in Civilne družbe Moške kvote na sodišča in tožilstva, da mi prinesita na dom programsko razvojno brošuro levosučnežev, da mi dostavita njuno brošuro Kako si v nesreči pomagaš sam in za gasitev žeje termovko toplih čebinskih in holobovih voščilnic.

P.s.: Domnevno civilnih (z)družb ne bo več v petkih na Touru boljševizma, ker bodo pomagali v begunskem zavetišču v Logatcu, ki poka po šivih, kjer kader v istem številu dela v treh izmenah in namesto s 120 begunci skrbi za okoli 360, čeprav so vse pripravili za največ 260 ljudi. Če se to ne bo zgodilo, bomo upravičeno prepričani ali da so leni, še bolj verjetno, da delajo po navodilih iz Putinstana.

 

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine