9.6 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

V programsko političnem pamfletu v stilu “Mein Kampf” stranka Levica načrtuje udarne trojke in množično ulično nasilje

Piše: vfokusu.si

Na mnoge elektronske naslove je prispelo pisanje, katerega avtor naj bi bila stranka Levica. V človeku sproži srh in strah pred tem, kaj vse so v Levici sposobni storiti, da se dokopljejo do oblasti. Gre za neke vrste programsko politični pamflet, nastal naj bi januarja letos na “planetarni skupščini” ANTIFA v New Orleansu, slovenska Levica ga je prevedla in tekst prilagodila slovenskim razmeram.

Rdeča nit manifesta oziroma ene vrste “Mein Kampf” svetovne levice je:”En planet, skupni viri, ene vrednote, eno ljudstvo, ena lastnina, ena vlada!”

Za širšo javnost Levica ponuja programska izhodišča, preberete si jih lahko na (http:www.levica.si/wp-content/uploads/2017/07/Program-stranke-Levica.pdf), ki pa bodo aktualna za volitve, ampak le do padca “predstavniške demokracije,” so zapisali v pamfletu. Levičarji pač računajo, da bodo slej ko prej, tudi s pomočjo udarnih troj, na ulicah sprožili nasilje, zanj obtožili vlado in policijo in na tak način zrušili demokratično izvoljeno oblast. Da bi jim prevzem oblasti uspel tudi v teh razmerah, vendar to v tem trenutku ni mogoče zaradi oportunizma strank SD in LMŠ, ugotavljajo v Levici.

Cilj posvečuje sredstva. Prvoborci Levice se bodo skušali infitrirati v vodstva NVO, sindikatov, civilnih iniciativ, in z nenehnim obtoževanjem vlade Janeza Janše za neuspehe v boju proti epidemiji novega koronavirusa, sprožiti državljansko nepokorščino velikih razsežnosti, pri čemer jim bodo mediji izdatno pomagali ter ob vsesplošnem revoltu množic sprožiti padec vlade.

Manifest slovenske Levice morate prebrati, ker marsikaj od tega, kar so zapisali, že počenjajo sami ali v sozvočju z levičarsko opozicijo v DZ, stranko DSD, LMŠ in SAB. In tega nas je lahko samo strah!

  

Zadnje novice

Sorodne vsebine