1.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 11 decembra, 2023

(Ikonična) naslovnica revije Demokracija 5 let pozneje: bili smo označeni za ksenofobe in rasiste, danes vemo, da smo imeli prav

Piše: Jože Biščak

Pred petimi leti sem bil kot državni sovražnik številka 1 pribit na medijski križ. Zaradi (že kar ikonične) naslovnice z belo, na pol slečeno Evropejko, po kateri stegujejo arabske in afriške roke, je bilo uredništvo revije Demokracija označeno za rasistično. Ne prvič. In ne zadnjič.

Pričakujemo opravičilo migrantom, so rohneli z Društva slovenskih pisateljev. Skoraj nikogar ni bilo, ki ne bi izkoristil svojih pet minut in nas popljuval. Danes vemo, da smo imeli prav. Imeli smo prekleto prav. Kultura posilstev je že med nami, seme je bilo spuščeno v času, ko smo opozarjali na nevarnost (najbrž že prej). A neusmiljeno bombardiranje vrhunsko organizirane progresivne propagande, katere namen je, da se staroselce pod Alpami prepriča, kako nas bodo prihajajoči z drugih celin obogatili in nam pomagali preživeti, je naredilo svoje.

Ikonična naslovnica revije Demokracija iz kleta 2018. (Slika: arhiv Demokracije)

Poskus posilstva dveh Magrebcev na zelenici sredi Ljubljane je le zadnji primer, ki je prišel v javnost. Policija o posilstvih ne poroča, še najmanj o posilstvih, ki jih zagrešijo migranti. Koliko je tega že v Sloveniji, je zato težko oceniti. Neuradne informacije, ki jih dobimo na uredništvo, se običajno izkažejo kot točne. Šele potem se oglasijo organi pregona, kot je bilo to v primeru, ko so štirje migranti v podhodu na Linhartovi cesti blizu železniške postaje pretepli moškega in posilili žensko.

Trend posilstev seveda ni centralno načrtovan in voden, je pa vseeno sistematičen in pričakovan. Je del sistema in kulture, ki prihaja in je že tu. Sistematično posiljevanje nevernih žensk je del procesa islamizacije. Natanko to lahko pričakuje država, ki množično spušča na svoje ozemlje ljudi iz posiljevalskega islamskega trikotnika (Maroko – Afganistan – Nigerija).

Slovenke so danes v nevarnosti, ker država ne opravlja svojega dela. Vključno z ustavnim sodiščem. Bralci se bodo spomnili na oktober 2019, ko je osem ustavnih sodnikov (Rajko Knez, Matej Acceto, Dunja Jadek Pensa, Špelca Mežnar, Marko Šorli, Marijan Pavčnik, Katja Šugman Stubbe in Rok Čeferin) na predlog varuha človekovih pravic (Vlasta Nussdorfer) razveljavilo del zakona o tujcih. Zakon, ki je bil sprejet leta 2017, je organom pregona omogočal, da v izrednih razmerah na meji zavrnejo vsakega, ki ne izpolnjuje pogojev za vstop.

Ustavni sodniki, ki so omogočili, da policija tudi v primeru izrednih razmer na meji ne more zavrniti tujca, ki je ilegalno vstopil. (Slika: arhiv Demokracije in US RS)

Potem ko je ustavno sodišče ta del zakona razveljavilo, smo v reviji Demokracija zapisali: »Ko bodo migranti posilili vašo hčer, zaklali vašega sina, odžrli pokojnino vašim staršem, se spomnite osmerice ustavnih sodnikov, ki so omogočili te zločine.« Spet smo bili ožigosani, da spodbujamo sovraštvo, a danes spet ugotavljamo, da smo imeli prav. Vedno smo imeli prav. Tudi v primeru, ko sem bil z zunanjim sodelavcem Aleksandrom Škorcem obsojen zaradi razžalitve migrantov na rasni podlagi. Ampak pravica je počasna. Vsaj za tiste, ki vidimo dlje od levičarskega ideološkega plota in dogajanje po Evropi ne spremljamo samo z očmi medijskega mainstreama, ampak prisluhnemo tudi alternativnim in lokalnim medijem.

Slovenija je danes sicer še dokaj visoko na lestvici varnih držav. Tudi Švedska je bila. Začelo se je podobno, s posameznimi, manjšimi incidenti, nadaljevalo s posilstvi in fizičnimi napadi na avtohtone prebivalce. Švedska se je zaradi priseljevanja v samo dveh generacijah spremenila iz ene najbolj varnih držav v eno najbolj nevarnih evropskih držav. Zadeve so se dramatično spremenile. Danes je Slovenija tam, kjer je bila Švedska pred pol drugim desetletjem. Levičarski politiki in mediji v migrantskih ravnanjih ne vidijo nič deviantnega. Namesto obsodbe, vztrajajo, da gre za osamljene primere, ki so bolj posledica neprijaznega novega okolja, kot pa kulture, ki jo prinašajo s seboj. Ja, progresivni še kar pridigajo razkuženo različico islama, da bi zaščitili svojo agendo kulturnega marksizma, ki je razgradnja vsega, kar je Evropo naredilo za najbolj veličastno civilizacijo v zgodovini človeštva.

Trend je skrb vzbujajoč. K sebi vabimo kulture, kjer je posiljevanje žensk in nasilje del vsakdanjika. Ko pridejo v naše okolje, nimajo nikakršnega interesa, da se integrirajo, da sprejmejo vrednote novega okolja, da sobivajo. Opranim možganom leve intelektualne elite nikakor ni jasno, da ni niti najmanjše možnosti, da bi se muslimanski migranti vklopili v družbo, ki je, kot uči Koran, podla, umazana in neverna. Zakaj neki bi se učili jezika in sprejemali lekcije o slovenski kulturi, ko pa z veseljem pospravijo v žep vse, kar dobijo od gostiteljev. In če jim ne uspe, lahko računajo, da se bo na njih priklenila in jih božala Nataša Sukić in njej podobni Evrabijci.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine