2.5 C
Ljubljana
nedelja, 28 novembra, 2021

Emil Rojc: Prepotentna bitja, ki si nadenejo sončna očala ali visoke pete, da bi izgledala »kul«, me ne bodo podila iz stranke. Kako TA vlada najde denar za Ilirsko Bistrico, NAŠA vlada pa ga ni mogla več let?

Emil Rojc, župan Ilirske Bistrice, ki ga SD meče iz stranke, je na Facebooku na primeru Ilirske Bistrice razložil razliko med vlado Janeza Janše in prejšnjimi vladami: ta vlada ima posluh za ljudi in z njo smo vse uredili, pri prejšnji smo naleteli na ignoranco.

Emil Rojc se je na Facebooku vključil v debato med Borutom Rojcem, Tomijem Godcem in Fredijem Ferčecem (član SD iz Rogatca).

Njegov odgovor Ferčecu objavljamo v celoti:

»Fredi Ferčec, tako ti, kot Dominika Švarc Pipan, še nista bila na tem svetu, ko sem vstopil v stranko v kateri sem. Zato me prepotentna bitja, ki si nadenejo sončna očala ali visoke pete, da bi izgledala »kul«, ne bodo podila iz stranke. Za to stranko smo skupaj s kolegi iz Ilirske Bistrice naredili veliko več kot sta ti in Pipanova naredila do sedaj in kot še bosta v prihodnosti. Zato brzdaj svoj jezik in trosi svoje debilne nasveta v okolju, kjer so te pripravljeni poslušati in občudovati tvoje kretenizme.

V stranko SD sem vstopil prostovoljno in če bom hotel oditi bom to storil po lastni presoji, na pa na osnovi navodil prepotentnih oseb, ki uspevajo v politiki zgolj z »lezenjem v …«, ko pa je potrebno svojo osebnost preizkusiti na volitvah, nastane katastrofa.

Tomi Godec, Eva Zorko: da imamo SV v stanju, ko ne more zbrati 1000 vojakov je v največji meri kriva stranka Socialnih demokratov. V obdobju vlade Boruta Pahorja smo našo vojsko dobesedno zatrli in jo postavili v stanje, da je moral ta isti Borut Pahor kot predsednik države priznati, da si SV zasluži najnižjo možno oceno usposobljenosti. Kljub temu smo jo pripravljeni zatirati še naprej.

V Ilirski Bistrici smo nasprotje interesov med lokalnim okoljem in vodstvom stranke poskušali rešti dogovorno med štirimi stenami ampak:

  • V primeru obvoznice je stranka in vlada SD ignorirala naše prošnje in 15 milijonski projekt umaknila iz proračuna. Po padcu NAŠE vlade in NAŠEGA ministra za infrastrukturo se je denar v dveh tednih našel in z delom smo nadaljevali.
  • V primeru sanacije odlagališča Globovnik, ko je bil pristojen NAŠ minister Dejan Židan je stranka ignorirala naše prošnje po sanaciji. Dogovor smo podpisali s sedanjo vlado.
  • V primeru prenosa vojašnic v last Občine Ilirska Bistrica, ko je bila pristojna NAŠA ministrica zadeva ni bila izvedljiva. Po padcu NAŠE vlade smo dobili vojašnice v last.
  • V primeru prenosa športnega centra Trnovo v last Občine Ilirska Bistrica in pristojnosti NAŠE vlade postopek ni bil izvedljiv. S prevzemom pristojnost SMC smo stadion dobili.
  • V primeru nezakonitih migraciji je stranka ignorirala naše prošnje po zaščiti lokalnega prebivalstva in z namenom discipliniranja naročila »šmrkavemu« delu SD, ki ga vodi domišljavi Luka Goršek, da nas označi s fašisti.
  • V času NAŠE ministrice nismo obnavljali Doma starejših občanov, sedaj to počnemo.

V interesu stranke SD je, da Tomi Godec, Eva Zorko in Fredi Ferčec nehate stresat neumnosti in začnete reševati probleme običajnih ljudi, ker le tako je lahko stranka uspešna.«

Prebivalci Ilirske Bistrice sicer vedo povedati, da so zelo zadovoljni z županom Rojcem, ki ima posluh za njihove vsakodnevne težave.

Zadnje novice

Sorodne vsebine