4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 marca, 2023

Boscarol: Vse, kar Levica govori, da bi se moralo delati, delam jaz, oni pa samo govorijo

Piše: Moje Posavje

Vlada Roberta Goloba je v pol leta vladanja potegnila številne poteze, uperjene proti podjetnikom, čeprav so ti edini, ki polnijo državno blagajno. Nasploh so podjetniki postali nekakšna tarča pregona v državi. In kaj jim na to odgovarja eden najuspešnejših podjetnikov, Ivo Boscarol.

Boscarol, ki je v zadnjih letih poskrbel za več finančnih donacij različnim organizacijam, je v nedavnem intervjuju za Radio Ognjišče moral odgovarjati tudi na vprašanja o tem, kaj si misli o odnosu stranke Levica, ki ga stranka goji do njega, pa tudi vlada na splošno do podjetnikov.

“Levica me je podila z vilami v morje, čeprav bi lahko mirne duše kandidiral za predsednika Levice. Ker vse to, kar ima Levica v svojem programu, vse to jaz delam. Razdelil sem lastništvo podjetja med zaposlene, delim dobiček z zaposlenimi, nobenega nimam na minimalni plači. Delovne pogoje imamo take, kot si samo želimo. Ob 15. uri zapremo in ljudje imajo nekaj od svojega življenja. Doniram v javno dobro. Vse to, kar Levica govori, da bi se moralo delati, delam jaz, oni pa samo govorijo. In take stvari me potem bolijo in zaradi tega sem se od politike tudi distanciral,” je bil jasen.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine