22.8 C
Ljubljana
torek, 30 aprila, 2024

Eva Longoria je pokazala nosečniški trebuh v tesni beli obleki

43-letni igralki Evi Longorii se je pred nekaj meseci izpolnila velika življenjska želja, saj je zanosila. Z možem, mehiškim poslovnežem Josejem Antonijem Bastonom, pričakujejta prvega otroka, igralka pa naj bi rodila junija.

 

Toda visoka nosečnost igralki ne preprečuje opravljanju svojih obveznosti. Ta teden jo je v pogovorni oddaji gostil Jimmy Kimmel. Za to priložnost je izbrala odličen in pogumen nosečniški stajling.
Njen zaščitni znak – globok dekolte – je tokrat manjkal, vendar se Eva v nosečnosti ni odpovedala oprijetih kosov, kratih oblekic in visokih pet. Lepa nosečnica je bila videti zelo elegantno v beli opravi, oblečena v tesno, raztegljivo obleko, preko katere je poveznila bež kimono, medtem ko so njeni srebrni sandali poudarili pridih glamurja.

Spomnimo, po dveh neuspešnih porokah, je Eva v tretje našla srečo in sicer s sedem let starejšim Josejem, s katerim je v vezi od leta 2013 in se z njim leta 2016 poročila. Eva je bila prvič poročena  od leta 2002 do leta 2004 z igralecem Tylerjem Christopherjem, v letu 2007 pa se je poročila z NBA košarkarjem Tonyjem Parkerjem, s katerim sta se ločila leta 2010, ker jo je varal.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine