4.1 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

(VIDEO) Poglejte ameriško različico Mihe Kordiša – vodja štaba Sandersove kampanje sprožil škandal s pozivi o revoluciji in Stalinovih gulagih

Martin Weissgerber, vodja štaba Berniea Sandersa v Južni Karolini je na posnetku govoril o tem, da bi morali vse republikance v Združenih državah Amerike poslati na prevzgojo v prevzgojne kampe. Le-te si je predstavljal v stilu sovjetskih gulagov. Seveda je z izjavami sprožil pravi škandal.

 

“Pripravljen sem, da začnemo z revolucijo. Oborožil se bom. Hočem se naučiti streljati. Pripravljen sem na revolucijo,” je v svojem zanosu širjenja boljševistične revolucije na ameriških tleh napovedal Martin Weissgerber, vodja štaba demokratskega kandidata za predsedniške volitve Bernieja Sandersa v Južni Karolini.

Na posnetku govori,  da si v prevzgojnih kampih predstavlja vidne predstavnike republikanske stranke, kot sta senatorja republikancev Mitch McConnel in Lindsay Graham. “Gulagi so bili prevzgojni kampi. Ljudje iz gulagov so prihajali delat v Ameriko. Ljudje so  pomagali gradit Belomorski-Baltski prekop. To je bil čudovit sovjetski projekt. Komunistični projekt,” je zaključil o svojih sanjah o sovjetizaciji Amerike Martin Weissberger.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine