17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

V Makedoniji vladajoči makedonski socialisti Zorana Zaeva dosegli dno politične greznice – sledi mafijski poljub!

Nekaj mesecev nazaj  je bilo omenjeno, da je ameriška obveščevalna služba CIA pri podpori predsedniku SDSM Zoranu Zaevu storila veliko napako. Odložili so ga v politično greznico,  kmalu bo podvržen ustaljenemu postopku, da si sam po »svoje« zateguje zanko okoli vratu.

 

K tej vaji, treningu, mu je hvala bogu priskočil na pomoč , najmanj primeren »zaveznik,« ki sliši na ime COVID 19, ki je še potrdil da je dokončno po vseh merilih postaja politično truplo.  Okrepil je podobo Zaeva kot ničvrednega sebičneža v politiki, brezobzirnega  do lastnih ljudi v vseh okoliščinah in brez kakršnekoli legitimacije v svetu resnih in odgovornih  osebnosti, ki se pojavljajo na mednarodnem političnem parketu. Enostavno je zgrešil  stoletje ( vsaj za dve po moji oceni) in napačno ocenil svojo vlogo.

Kakšno vlogo si je pripisal?

Zadnjega primitivca, ki ga »premore« makedonska scena, pretresa nov oziroma škandal škandalov. Osrednji lik je seveda je ex premier Zoran Zaev, znani levičar, lopov, tat, izsiljevalcev, človek »nad-zemlja« in podzemlja, ki velja za dobrega prijatelja slovenske evropske poslanke Tanje Fajon, proslule socialistke »mednarodnega« slovesa, posebej  popularna na prostorih Balkana.

In kako opraviči to vlogo? Tako, da vse in vsakogar zasleduje, snema, pripravlja teren za velike ribe iz mednarodnega parketa, se jim podreja tako, da podredi oziroma izkoristi svoje lastne državljane za svojo «malo« politično dušo, da še to proda za mali denar.  Celotni njegov obstoj temelji na zadovoljevanja želja svetovnih »playerjev« kot je Soros, milijarder in bolan um z ambicijami podrediti svet tako, da se vtika vsepovsod, ko doseže cilj, pa taistega strežnika (beri politika neke male državice) pošlje na dolg dopust.

Več si lahko preberete TUKAJ.

…………….

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine