4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Trenerju milanskega Interja po pošti poslali naboj in grozilno pismo, sedaj je pod nadzorom policije

Trener italijanskega nogometnega prvoligaša Inter Milano, pri katerem kapetanski trak nosi Slovenec Samir Handanović, Antonio Conte je prejel grozilno pismo, ki je vsebovalo tudi naboj, zato je Conte zdaj pod nadzorom policije, poročajo italijanski mediji.

 

Nekdanji trener Juventusa in Chelseaja ter selektor italijanske reprezentance je podal ovadbo proti neznanim storilcem, med tem pa so varnostne oblasti že zavarovale njegovo domovanje v Milanu in prostore kluba.

Na poročanje italijanskih medijev so se odzvali tudi v klubu, kjer so za italijansko tiskovno agencijo Ansa dejali, da je pismo prejel klub in ne trener osebno. “V povezavi z danes objavljenimi novicami Inter Milano sporoča, da Antonio Conte osebno ni prejel nobenih grozilnih pisem in posledično ni podal nobene ovadbe. Pismo smo prejeli v klubu in kot je v takih primerih običajno, smo se obrnili na pristojne organe,” so v klubu zapisali v sporočilu za javnost.

Contejeva žena Elisabetta Muscarello pa je v povezavi s to novico na družbenih omrežjih zapisala: “Samo, da boste vedeli: zgodba o naboju ne drži!”

Conte je vajeti Interja prevzel poleti, po 12. krogih italijanskega prvenstva pa je Inter na drugem mestu, točko za Juventusom.

Zadnje novice

Sorodne vsebine