15.9 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Tehnološki giganti izvajajo tiho čistko »desnih miselnih zločincev«

Prejšnji četrtek je Red Ice TV postal najnovejši kanal, ki so ga zatrli oligarhi »Velike tehnologije«.

Red Ice TV je eden izmed trideset desničarskih in krščanskih kanalov, ki jih je Antidefamacijska liga uvrstila na svojo črno listo pod pavšalno obtožbo »antisemitizma«. Youtube je sicer že avgusta izbrisal nekaj najbolj popularnih videov zakoncev Henrika Plamgreena in Lane Lokteff, ki so bili objavljeni Red Ice TV, vendar to ni zadovoljilo ADL, ki je zahtevala popolno prepoved, kar se je v četrtek tudi uresničilo. 

Sicer pa tehnološki giganti na tiho cenzurirajo vedno več desničarskih, krščanskih in konservativnih spletnih strani in kanalov. Pri tem se opirajo na študijo, ki jo je sestavila skupina akademikov na univerzi George Washington, ki priporoča tehnološkim velikanom, naj s pomočjo nevladnih organizacij pod različnimi pretvezami cenzurirajo »desničarske miselne zločince« (kar je kot vzeto iz Orwellovega 1984) potihoma, po kosih in čimbolj neopazno, da bi se izognili protestom in obtožbam o pristranskosti. 

Namen je seveda jasen, spodnesti kritike, ki razgaljajo lažne novice in pristransko propagando, ki jih širijo globalistični levo liberalni mediji. Poleg tega pa skušajo velika tehnološka podjetja, ki so čvrsto na strani demokratov,  čimbolj onemogočiti republikance med kampanjo 2020, še posebno predsednika Trumpa, ki je prav z uporabo socialnih omrežij med kampanjo za volitve 2016 popolnoma obšel nenaklonjene velike medije in z velikim uspehom neposredno nagovarjal volivce.   

Zadnje novice

Sorodne vsebine