10.9 C
Ljubljana
petek, 14 maja, 2021

Pod Trumpom se odvija nesluten razcvet Amerike! Glavni razlog je napredujoče spoštovanje nerojenega življenja!

Družinski inštitut v Connecticutu je v izjavi za Breitbart News sporočil, da se veselijo novega uspeha zagovornikov življenja nerojenih otrok v parlamentu te države.

Po njihovo je čudež tudi to, da je bil zakon o promociji ubijanja nerojenih otrok zavrnjen v parlamentu, kjer imajo večino Demokrati. Za njih je znano, da so izrazito nenaklonjeni, ponekod tudi odkrito sovražni do ustavno varovane pravice do življenja in pravice vsakega človeka, da se rodi, zato so zagovorniki kulture življenja zmago nerojenih otrok poimenovali kar “Božje delo”. Ameriški Demokrati pa pravice nerojenih otrok teptajo tudi iz povsem pragmatičnih razlogov. Skrbi jih namreč izjemna popularnost Donalda Trumpa, katerega mandat slovi na brezkompromisni podpori nerojenemu življenju, gospodarskem razcvetu in ponovni oživitvi ameriškega domoljubja.

Predlog zakona, ki so ga uvedli Demokrati, ki odkrito podpirajo industrijo splava, ki temeljijo na življenju, je bil sporen tudi zaradi “zavajajočih praks oglaševanja”, ki so privabljale ženske, da bi opravljale splav.

Medijske objave državnih centrov za prenatalno diagnostiko, ki so z oglasi spodbujali končevanje življenj nerojenih otrok s slogani “Razmišljate o splavu?”, so bile ocenjene kot “zavajajoče”.  Zagovorniki splavov pa so  ob tem trdili, da so centri na tak način le ponujali “zdravniško pomoč”. Zagovorniki življenja širom Amerike so zadovoljni, saj menijo, da so javnost in politike uspeli prepričati, da so zavrnili radikalni predlog, ki je proti njihovemu političnemu stališču neustavno diskriminiral ljudi, ki se zavzemajo za življenje.

Oglasili pa so se tudi iz Nacionalnega inštitut za družinske študije in Pro-life gibanje (NIFLA) in “S hvaležnostjo sprejeli novico, da senat zvezne države Connecticut ni sprejel očitno neustavnega zakona o promociji splava,” je v izjavi dejal ustanovitelj in predsednik neprofitnega pravnega združenja Thomas Glessner in dodal: “Matere, ki se soočajo z nepričakovanimi nosečnostmi, bi morale imeti  na klinikah varno zatočišče, da bi se seznanile z vsemi svojimi možnostmi, ne pa da nekateri iz njihove stiske kujejo dobičke.”

Franci Donko/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine