17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Čeprav ne obstajata več kot dva spola, se evropska poslanka Tanja Fajon zgraža, ker na Madžarskem ne bodo priznavali transseksualnih ljudi!?

Evropska poslanka Tanja Fajon se je zavila v plašč žalovanja, ob enem pa jo preveva jeza. Izvedela je namreč, da madžarski pravni red ne bo več priznaval transseksualnih ljudi. Ker biološko gledano obstajata le dva spola: ženski in moški, se človek upravičeno vpraša, čemu se je Fajonova tako angažirala proti Madžarski?

 

Evropska poslanka Tanja Fajon iz vrst socialistov je našla nov razlog za napad na sosednjo Madžarsko, ki je sicer stalna tarča evropske politike. Preko Twitterja je glede nedavne odločitve o prepovedi transseksualnosti na Madžarskem zapisala: “Absolutna sramota! Viktor Orban Madžarsko vrača v zgodnji srednji vek :(. Ne priznava več transspolnosti in interspolnosti. Teh ljudi zanj ni več. Kje ste kolegi iz Evropske ljudske stranke? Fidesz ne spoštuje evropskih vrednot in pravic naših državljanov.” Ob tem pa je pripisala, da je transspolnost lepa.

Razmišljanje najbolj vidne predstavnice stranke Židanovih Socialnih demokratov je povsem v skladu s teorijo spola, ki nam jo v 21. stoletju poskušajo privzgajati kot nekaj povsem sprejemljivega. Izprijenost je napredovala do takšne mere, da že naše najmlajše generacije poskušajo prepričati v to, da niso genitalije tiste, ki določajo spol. Po teoriji spola naj ne bi obstajali zgolj ženska in moška identiteta in privlačnost med spoloma, saj naj bi bila heteroseksualnost prisila s strani družbe, ki si nadeja spolnih odnosov med spoloma zaradi reprodukcije.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine