11.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 12 aprila, 2021

Zoran Janković dela – petmilijonska investicija za prenovo centra prestolnice naredila že prve čudovite luknje na Tromostovju!?

Zoran Janković zopet “dela”. V proračunu MO Ljubljana je bilo zagotovljenih 5.049.623 evrov za prenovo Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami. Nove luknje ob položenem novem asfaltu na Tromostovju so nov uspeh ljubljanskega župana. V “najlepšem mestu na svetu” pa lahko turisti opazujejo nov lep dosežek ljubljanskega župana na Plečnikovi umetnini. Zoran Janković pa je postavil še en gradbeni presežek ob svojih ljubih Stožicah. Ali bodo sledili novi aneksi “gradbeni družini” Zorana Jankovića?

 

Zoran Janković je v proračuna za leto 2019 namenil za prenovo centra oziroma Trubarjeve ceste s priključenimi ulicami zagotovljenih 5.049.623 evrov. Prvi rezultati odlične prenove centra so že vidni. Eden izmed slovenskih državljanov je na socialnih omrežjih poslikal nov asfaltni dosežek na Tromostovju. Padel je prvi dež in v slogu gradenj slovenskih avtocest so že nastale prve luknje na Plečnikovi mojstrovini. Ali bomo prihodnje poletje spet spremljali brnenje gradbenih strojev ob novi prenovi centra “najlepšega mesta” na svetu?

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine