6.4 C
Ljubljana
četrtek, 23 septembra, 2021

RTV Slovenija, je to neodvisno novinarstvo? Novinarka globoke države Mojca Šetinc Pašek takole objavlja “neodvisne” prispevke

Javna RTV Slovenija izgublja vsak dan bolj svoj kompas neodvisnega delovanja.  Novo sramotno politično navijaštvo si je privoščila novinarka RTV Slovenija Mojca Šetinc Pašek. “Vredno branja. Tukaj bomo pristali,” je komentirala naslovnico Mladine, ki je zopet strašila pred orbanizacijo Slovenije.

RTV Slovenija postaja glavni politično-medijski navijač za predčasne volitve. Drugega si enostavno ne moremo razložiti, ko javno širijo lažnive novice o kazenski ovadbi proti gospodarskemu ministru Zdravku Počivalšku. Matej Šurc hujska javno državljane proti stranki SMC. Boris Vasev se je že velikokrat izkazal za radikalnega navijača skrajne levice. Petra Bezjak Cirman pa objavlja javno prispevke svojega moža, utajevalca davkov Primoža Cirmana, ki s svojim obskurnim medijem deluje pod pokroviteljstvom spornega medijskega imperija Martina Odlazka.

RTV Slovenija resnično deluje, kot da se bo z morebitno Janševo vlado zgodil konec sveta. Zgodbe zasebnih madžarskih vlagateljev v nekatere desno usmerjene medije prikazujejo kot Orbanovo kolonizacijo Slovenije. RTV Slovenija pa še vedno ne dojema svojega poslanstva, da deluje v interesu vseh državljanov Slovenije. Ne glede na to, ali v svojih političnih stališčih zagovarjajo Andreja Šiška ali Luko Mesca.

Dvolični levi mediji v preteklosti niso nikoli navijali za predčasne volitve
Dvolični levi mediji v preteklosti niso nikoli navijali za predčasne volitve. Vedno so strašili, da vsake nove morebitne predčasne volitve dajejo veliko možnost Janezu Janši, da pride na oblast. Spomnimo, vse tri izrazito leve vlade so v zadnjih sedmih letih odpeljale slovenske državljane na tri predčasne volitve. Sedaj, ko obstaja možnost, da se sestavi nova vlada, pa je enostavno zavladala panika na levem medijsko-političnem polu.

Javnomnejska raziskava Parsifala kaže na veliko zmago SDS, levi mediji pa so se znašli v šah mat položaju
Kot je pokazala javnomnenjska raziskava agencije Parsifal, je stranka SDS v krepkem vodstvu, Šarčevi LMŠ pa podpora vedno bolj pada. S tem pa so se levi mediji znašli v šah mat položaju. Nič ne skrbite, v prihodnjih dneh nam bodo postregli z novo epizodo madžarske telenovele slovenske princese Janezralde in njene tragične ljubezni do ogrskega princa Viktorja. Kokice in pijača je že pripravljena.

Luka Perš/Nova24TV

Zadnje novice

Ste jo videli?

Sorodne vsebine