11.8 C
Ljubljana
sobota, 10 aprila, 2021

Oblast je radodarna do albanskih priseljencev

Liberalna politika naše vlade do migracij, ne le ilegalnih, pač pa tudi legalnih, vse bolj načenja potrpljenje državljanov, še zlasti zato, ker je očitno, da za levičarsko vlado denar za vzdrževanje migrantov, takšnih ali drugačnih, očitno ni problem.

V zadnjem desetletju je izredno porastlo število albanskih priseljencev, ki v nekaterih mestih, na primer v Velenju, po številu že dohitevajo slovensko prebivalstvo. Za nameček pa domače prebivalstvo vlada vedno bolj stiska z davki, istočasno pa z javnim denarjem radodarno zalaga priseljence. Svoje ogorčenje nad takšnim ravnanjem oblasti je na Facebooku izrazil tudi uporabnik Dejan Valenčak. Njegov zapis objavljamo v celoti: 

Gledam in gledam pa tuhtam pa tuhtam pa mi še kar ni jasno. 
Gledam Albansko familijo, 5 otrok, eden še na poti. Mati skozi doma, očeta še tudi nisem videl delati. Kot jim pritiče oz. pripada živijo seveda v zastonj – neprofitnem stanovanju, za pamže je seveda zastonj vrtec ter zastonj kosila za njih s posebno prilagojenimi obroki namenjenimi tem malim vragom. Po preračunu dobijo vsaj okoli 2000€ na mesec za NIČ od NIČ razen da se neumorno plodijo. Slovensko tako ne znajo, zato imajo že na CSDjih kjer do potankosti uveljavljajo svojo 1001 pravico prevajalca iz albanščine. Tudi pri zdravniku, v šolah so že potrebni ( zakaj jih mi davkoplačevalci plačujemo in podpiramo lenobo neučenja slovenskega jezika in antiasimilacijo) prevajalci. Na koncu leta pa ta uboga družina vendarle lahko nekaj prihrani s tem, ko jim naša radodarna socialna država plača položnicev višini 1200€, da si lahko ata albanec privošči novega BMW M4, da lahko svojo nogometno moštvo odpelje v vrtec katerega mu plačujejo sosedje. 
Če kdo ve zakaj je temu tako hvala za odgovor. Lp Dejan

Vir: Facebook

Zadnje novice

Sorodne vsebine