6.9 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Neverjetno! Sedaj so se spravili še na madžarskega poslanca DZ in ga poimenovali kar “Mini Orban”!

Enostavno neverjetno je kakšnih podlih načinov se poslužujejo levičarski mediji. Večer si je po celi vrsti člankov namenjenih blatenju stranke SDS z “financiranjem iz Madžarske” privoščil še napad na madžarsko narodnostno manjšino.

Po člankih kot so intervju z Ljudmilo Novak, v katerem je nadaljevala z rušenjem lastne stranke in celotne slovenske desnice z napadi na SDS in Janeza Janšo in po člankih o kvazi spornem madžarskem denarju je Večer postregel še s člankom, v katerem grdo napadel madžarskega poslanca DZ Ferenca Horvátha.

Novinarje Večera, ki je v lasti tajkuna Uroša Hakla, znan po številnih povezavah s Socialnimi demokrati, moti, da Madžarska financira zamejske Madžare. Še pred kratkim so se mediji pritoževali, kako Slovenija financira slovenske manjšine na Madžarskem, Madžari pa ne svoje v Sloveniji, sedaj pa financiranje predstavlja problem in kar naenkrat pomeni “orbanizacijo” kot sami pravijo. “Madžarski premier Viktor Orbán​ ne širi svojega mednarodnega vpliva samo s pomočjo političnih zaveznikov v sosednjih državah. To počne tudi z izdatnimi finančnimi injekcijami madžarske države zamejskim Madžarom”, so zapisali v Večeru.

 

Poslanca madžarske narodne manjšine Ferenca Horvátha pa so napadli na podlagi levičarskega madžarskega novinarja in dejali, da naj bi takšnim, kot je Horváth, Orbán dodelil veliko moč. Očitno je, da s takšnimi članki želijo mediji na vsak način le očrniti stranko SDS in med ljudmi širiti nezadovoljstvo in nestrpnost.

Lana Božič/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine