16 C
Ljubljana
petek, 6 avgusta, 2021

Mila Jera in klanje z mačeto – kdo koga ogroža v državnem zboru?

Potem ko se je podpredsednica LMŠ Jerca Korče izkazala za lažnivko v zvezi s trditvami, da naj bi ji vodja SDS Janez Janša na seji Knovsa grozil, da bodo padale glave, so priložnost pograbili pri Reporterju. S svojim zavajanje in manipulacijami so iz naftalina povlekli skoraj leto dni star tvit Davorina Kopšeta in ga skupaj s Korčetovo skušali prikazati kot grožnje s smrtjo. V resnici pa je Kopše zgolj opozoril, kaj sledi, če nismo pripravljeni ustaviti prihoda migrantov v Evropo.

 

“Ja res je grozljivo. Nekaj časa človek še prenaša in ignorira … pride pa dan, ko si rečeš ‘dovolj je’. Pri vsaki stvari obstajajo meje,” je v odzivu na Reporterjevo novico o tem, kako naj bi “Janšev kandidat za evropskega poslanca” Davorin Kopše “Šarčevo poslanko Jerco Korče kar z mačeto” zapisala Korčetova.

Vse skupaj pa so zgolj grda zavajanja s strani Reporterjevega “novinarja” Igorja Kršinarja, ki je potem, ko se je Korčetova znašla pod plazom kritik, ker je lagala o tem, kako naj bi ji vodja SDS Janez Janša na seji Knovsa grozil s “padanjem glav”, kar je želela prikazati kot odkrito grožnjo s smrtjo, objavil članek o Kopšetovem tvitu izpred skoraj enega leta.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine