10 C
Ljubljana
petek, 23 aprila, 2021

Mama Suzana Kocijančič Marjanu Šarcu: “Pokvarjenec, kako se lahko pogledaš v ogledalo?”

Piše: e-Maribor.si

Suzana Kocijančič, je bila v priporu 15 mesecev, ker je svojega sina vzela tašči in ga odpeljala domov. Zgodba se je tako razpletla šele po 15. mesecih, se je pa Suzana zato spravila na Marjana Šarca. Preberite zakaj.

Suzana Kocijančič nad Marjana Šarca

Suzana je doživela žalostno zgodbo. Bila je obdolžena ugrabitve svojega triletnega sina, ki je bil začasno dodeljen očetu. V priporu je preživela kar 15 mesecev. V svojem sporočilu na twitterju se je Suzana spravila nad Marjana Šarca, ko je spet pisal neumnosti

Suzana povedala Šarcu, kar mu gre

Šarec je v svojem mračnjaškem stilu januarja letos takrat zapisal: “Vsi forinti tega sveta ti ne pomagajo v boju proti preganjavici. Je pa res, če drugega ne, on (Damir Črnčec) vsaj ne bi objavljal imen in priimkov ter njihovih plač. Mene bolj skrbi potek epidemije in število umrlih. KUL naj vas ne skrbi, bomo že sami.”

Odpisala pa mu je tudi prej omenjena Suzana s svojo žalostno zgodbo: “Povišal si Mirjam Kline v Vrhovno tožilko, po tem ko me je spravila v pripor za 15mesecev ker sem svojega sina vzela tašči in ga odpeljala domov. Povej mi kako se lahko pogledaš v ogledalo? Pokvarjenec! Če ima kdo preganjavico si to ti, zaradi vsega hudega kar si naredil!”

To je zapis, ki nima veze s politiko. To je zapis o razmišljanju preprostih ljudi. Da ne bo Šarec spet jokal, da za zapisom stoji kakšen Janez Janša.

Zadnje novice

Sorodne vsebine