30.7 C
Ljubljana
četrtek, 24 junija, 2021

(FOTO) Hčerki Karla Erjavca na Ekonomski fakulteti takoj po zaključku študija uredili službo, vendar pod enim pogojem: Eva, nič več golih fotografij na internetu!

Zapeljiva Erjavčeva hči Eva ni privlačna le zaradi videza, pač pa k temu pripomore tudi tančica skrivnosti, v katero je ovito njeno profesionalno življenje. Službo mlade raziskovalke je na Ekonomski fakulteti dobila le en mesec po zaključku druge bolonjske stopnje, njeno magistrsko delo pa še zdaj ni razvidno iz sistema Cobiss. Na družbenih omrežjih še zdaj razkazuje svoj bogataški življenjski slog, opazili pa smo, da se druži tudi s partnerico Damijana Jankovića Ursulo Gawish, ki naj bi se ukvarjala s samostojnim podjetništvom!

 

Zapeljiva Eva Erjavec, hči ministra za obrambo Karla Erjavca spet polni naslovnice medijev. Kot navaja Škandal24, je namreč zaključila drugo bolonjsko stopnjo študija na Ekonomski fakulteti, a temu ni sledilo iskanje prve službe, ki je današnjih časih za mlade lahko precej dolgotrajno, pač pa je službo dobila že mesec po končanem študiju in sicer na EF, kjer zdaj dela kot mlada raziskovalka. Zelo zanimivo, po diplomi je namreč potarnala, da je na EF niso niti šampanjca naučili odpreti, kot je razvidno iz Evinega profila na družbenem omrežju Facebook.

Eva mlada raziskovalka postala v zelo sumljivih okoliščinah
K privlačnosti mlade Eve, ki buri domišljijo marsikaterega slovenskega moškega pa nedvomno pripomore tudi skrivnostnost, s katero je obdana. V sistemu Cobiss se namreč še vedno ne da najti magistrskega dela Eve, prav tako pa ne niti podatka, kdo je bil njen mentor.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine