5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Dragan Matič izrablja inšpektorje v politična namene?

Gradbeni inšpektorji zatrjujejo, da jih Dragan Matič izrablja v politične in osebne namene. Nad tistimi, ki se upirajo zlorabam, se izživlja z mobingom.

Razmere v gradbeni inšpekciji je v pismu naši redakciji opisal eden inšpektorjev, ki iz razumljivih razlogov želi ostati anonimen. Pismo objavljamo v celoti: 

»Pišem vam kot dolgoletni gradbeni inšpektor. Naše delo je že od nekdaj težko in nepriljubljeno, saj dihamo za vrat navadnim ljudem, od katerih zahtevamo, da morajo kdaj tudi rušiti svoje imetje. Nikoli pa ni bilo tako kot sedaj, ko se počutimo kot mafijski izterjevalci pod vodstvom Dragana Matiča, ki nas izrablja za svoje namene. Pošilja nas nad svoje politične tekmece, zadnje čase tudi nad clane svoje stranke, v kateri je vedno bolj viden razkol. Tako smo prioritetno morali preverjati nepremičnine Gregorja Židana, Dušana Verbiča in Gregorja Periča, vsi so poslanci SMC-ja. lzrablja nas tudi za nenehna preverjanja medvoških občinskih projektov, saj je v medvoškem zdravstvenem domu direktorica njegova žena, ki je že nekaj časa v vojni z medvoško občino. Matič preko nas ustrahuje tudi svoje sosede in sokrajane, ki jih tukaj ne bi omenjal, saj niso medijsko izpostavljene osebe. Verjetno sluti, da se njegova kariera v javni upravi bliža koncu, zato je pred dnevi pričela odredba, da se vse postopke proti Matjažu Zormanu, lastniku na črno zgrajenega Eko Resorta v Kamniku ustavi ter zavrže. Večkrat se v prostorih inšpekcije pojavi tudi znana SMCjevka Petra Lazar, kljub temu, da ni zaposlena tu in ne bi smela imeti vstopa. Dnevno se dogaja mobing nad zaposlenimi, enako se je po informacijah zaposlenih dogajalo že prej na zgodovinskem arhivu. Prosimo, ukrenite nekaj!«

Zadnje novice

Sorodne vsebine