5.5 C
Ljubljana
petek, 7 maja, 2021

Slovenija ima talent: Tokrat ste si pljunili v lastno skledo!

Četrta polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent je spet postregla s pestro paleto nastopov. Sedem talentiranih polfinalistov je postreglo z energijo in željo po finalem nastopu, a sta vstopnico za finale dobila le dva.

 

Po koncu šova so na plan privreli takšni komentarji:

Včeraj v živo je bilo popolnoma jasno da je to ena sama kuhinja, vnaprej se ve kdo bo šel naprej. Ko voditelja napovesta konec glasovanja, imata v rokah že rezultate????? Nobene dodatne kuverte z glasovi.. Škoda za vsak poslan glas, podpiranje kuhinje.

Use skupi mal prevec sumljivo. Naprej grejo samo pevci. Pravih talentov se sploh vec ne gleda, vazno sam da znas mal “zapet” v mikrofon, p ce mas posluh al pa ne.

Odgovorni za to oddajo, včeraj ste si pa dovolj očitno pljunili v lastno skledo in zares upam, da vas ljudje v prihodnje ne bomo/bodo več donirali z svojimi klici in sporočili, saj je bilo tokrat zares več kot očitno, da ti glasovi popolnoma nič ne štejejo. 

Vse skupaj presneto dobro izigrano. V finale bi mogla Fliping art, definitivno je v finale z vezam in poznanstvom šel Jaša, žalostno.

Zadnje novice

Sorodne vsebine