3.8 C
Ljubljana
nedelja, 17 novembra, 2024

Bujta repa s pečenico: slastno in zelo nasitno!

Piše: Kuloar.si

Recept za pravo bujto repo sem podedovala po babici Prekmurki. Recept za to bujto repo pa sem malce obogatila in ji na vrh dodala še pečenico. Obrok za tiste res lačne.

Bujta repa s pečenico (Foto: Selma Bizjak)

Potrebujemo (za 4–6 oseb):

1 kg kisle repe, ½ kg sv. hrbta s kostmi, 3 stroke česna, 1 manjšo čebulo,  200 g prosene kaše, 1 jušno žlico sv. masti, moko za podmet, mleto sladko rdečo papriko, sol, poper, vodo, 4–6 parov pečenic

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine