22.5 C
Ljubljana
nedelja, 1 avgusta, 2021

(VABILO) Danes v frančiškanski cerkvi molitev za domovino in mir, lahko se v duhu pridružite tudi doma

S strani molitvenih občestev smo dobili vabilo k današnji molitvi za domovino, ki se začne ob 15h v cerkvi Marijinega oznanjenja na Prešernovem trgu v Ljubljani.
 
Opažamo, kako po svetu proteste spremlja vse hujše nasilje. Tudi pri nas se na tedenskih protestih vse bolj zaostruje ter grozi z nasiljem.
 
Da se zlo ne bi stopnjevalo, predlagamo, da bi se v tem duhovnem boju, ki smo mu priča, zatekli k najmočnejšemu orožju – molitvi pred Najsvetejšim.
 
Dobili smo več pobud, da bi se v cerkvi Marijinega vnebovzetja pri frančiškanih na Tromostovju ob petkih molilo za zmago Marijinega brezmadežnega Srca v slovenskem narodu.
Molili bi za spravo v slovenskem narodu in da bi Božja ljubezen in blagoslov dosegla vsakega državljana v naši domovini.
 
Molitev bi začeli ob 15h z molitveno uro k Božjemu usmiljenju, potem pa bi do večerne svete maše zmolili še vse štiri dele svetega rožnega venca.
 
Sestra Lucija, fatimska vidkinja je rekla, da ni težave – osebne, narodne ali mednarodne – ki je z molitvijo svetega rožnega venca ne bi mogli rešiti. Resnično gre za prihodnost Slovenije in radi bi, da bo po Gospodovi usmiljeni ljubezni dobro premagalo zlo.
 
VABIMO VSE, DA SE NAM PRIDRUŽITE V MOLITVI ŽE DANES V PETEK 17. 7. ob 15. uri.
 
KDOR NE MORE PRITI K FRANČIŠKANOM, NAJ MOLI Z NAMI DOMA.
 
(Odprt bo tudi vhod iz Miklošičeve ceste)
 
Seznanite o tem čim več ljudi!

Zadnje novice

Sorodne vsebine