21.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 21 junija, 2021

Trikrat hura za ministrico, ki bi jo čarovnice z RTVS najraje zažgale!

ČAROVNICE Z RTV SLOVENIJe BI DR. ALEKSANDRO PIVEC, USPEŠNO MINISZTRICO ZA KMETIJSTVO, SEŽGALE NA GRMADI ZA EN SAM EVRO NAGRADE IZ FEMINISTIČNE ZAKLADNICE. SEVEDA, VLADAVINA PRAVA – UBER ALLES!

 

Pa jo imamo, pravo pravcato slovensko čarovnico našega časa!

Že več kot mesec dni pripravljajo grmado vsi slovenski mediji, ki kaj dajo nase. Sežgati morajo najhujšo čarovnico našega časa, gospo ministrico dr. Aleksandro Pivec.

Priznam, tudi sama sem pred časom verjela, ko so ji v Šarčevi vladi očitali vse mogoče finančne prekrške, ki pa ji jih vse do danes ni mogel nihče dokazati. Ko pa sem nekoliko bolje spoznala politično delo gospe dr. Pivčeve,mi je bilo kmalu jasno, da je posebna ženska. Njene glavne značilnosti so prav tiste, ki so nesposobnim Slovenskim nevoščljivcem običajno na kateremkoli področju najbolj zoprne. Gospa ministrico privlačijo velikopoteznost, nadpovprečnost, uspešnost, širina, učinkovitost in karizma. Gotovo je prva slovenska karizmatična političarka – privlačna, kultivirana, strpna, predvsem pa živ dokaz, da je mogoče biti tudi v Sloveniji uspešna in svetovljanska političarka, hkrati pa tudi srečna mati in žena.

Ne poznam na slovenski RTV feministke, ki bi jo takšne vrste uspešna ženska navduševala. Nasprotno, dokaz, da tudi v tej spolno zmedeni sedanjosti nekatere ženske zmorejo biti privlačne tradicionalne dame in hkrati nadpovprečne politične osebnosti, kakršna je bila na primer Margaret Thatcher, je za feministke na RTV Slovenija popolnoma nesprejemljivo. Raje kot takšen ženski vzor so pripravljene sprejeti najhujši feministični totalitarizem – od kitajskega, ki pravkar prihaja v veliko modo, do sovjetskega po zgledu svojih babic in prababic, jugoslovanskega, po zgledu svojih večinoma zagrenjenih mater, do nemškega (še posebno tega zadnjega, novega kova – z Merklovo in njenimi butastimi ženskami na čelu EU).

Naj na koncu povem še to: takšnih ministric, kakršne so v sedanji vladi, v zgodovini slovenske politike še ni bilo. Vse tri so izjemne dame, izjemno nadarjene in neizmerno svobodnega duha. Sama vse do nastopa te izjemne trojice, sploh nisem verjela, da je v Sloveniji kaj takšnega sploh mogoče. Mislila sem, da še nismo dovolj razviti, tako kot so kje na Zahodu. Naj dodam, da veliko pričakujem še od nekaterih političark na desnici, zelo pa obžalujem nekatere poteze gospa Milke Novak, zelo sposobne, a preveč podobne feministkam z RTV. Torej, hura za gospo ministrico dr. Aleksandro Pivec!

Frančiška Buttolo, Ljubljana

Zadnje novice

Sorodne vsebine